Atlas Concorde

1 tot 16 van 261

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 261

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Atlas Concorde tegel collecties

Ceramiche Atlas Concorde is één van de toonaangevende spelers in de sector van keramische tegels. Een echte koploper op internationaal niveau in de productie van keramische tegels met een witte scherf die geschikt zijn voor vloeren en muren en die zich onderscheiden van de rest door technische kwaliteit en aanspreken door de esthetische kwaliteiten. Het Italiaanse bedrijf Atlas Concorde biedt producten voor elke bestemming van design wandtegels voor een uniek interieur tot aan het vorstvrije vloertegels voor buiten. Hiermee voldoet Atlas Concorde aan de vragen en de eisen van de woningbezitter en de professionele gebruikers waaronder de interieur ontwerpers en architecten. In elke context, commerciële of residentiële, de producten staan garant voor een verfijnde uitstraling in lijn met de trends in de markt en uitstekende technische prestaties.


Al sinds decennia tegels met kwaliteit

Opgericht in 1969, is het de moedermaatschappij van de Gruppo Concorde, de tweede grootste keramische tegels-groep in Europa in termen van omzet, met een jaarlijkse omzet van 600 miljoen euro en 2.200 medewerkers. In de veertig jaar geschiedenis, heeft Atlas Concorde deelgenomen aan de evolutie van de keramische tegels, de invoering van technologische en esthetische innovaties die zich ontwikkelden tot een voorbeeld waar de gehele keramische tegelsector zich aan weet te meten. Vandaag heeft het bedrijf meer dan 500 werknemers en 100 agenten en initiatiefnemers die elke dag met een enorme inzet en passie werken aan de productlijnen van wandtegels en vloertegels.


Italiaans tegeldesign voor het interieur

Atlas Concorde is gebaseerd op de door Confindustria Ceramica opgestelde ethische code en beloofd door de Made in Italy en Keramiek van Italië merken, de garantie van transparantie, kwaliteit en Italiaanse waarden. Degenen die Atlas Concorde tegels kiezen hebben de garantie dat zij de aankoop van wandtegels en vloertegels die zijn vervaardigd in een veilige werkomgeving, met behulp van geselecteerde grondstoffen die worden vervaardigd volgens de Italiaanse traditie en kennis van zaken. Onderzoek en technologische ontwikkeling zijn belangrijke troeven bij Atlas Concorde, die elk jaar 10% van de omzet investeert in de innovatieve van technologie en nieuwe producten. De kracht van de tegels van Atlas Concorde is de brede productcatalogus met meer dan tachtig collecties ontworpen om elke architecturale behoefte te voldoen: voor vloeren en wanden altijd de passende tegels.