Zeepdispenser

1 tot 16 van 103

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 103

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

U bent op zoek naar een mooie zeepdispenser voor uw nieuwe badkamer, toilet of in de keuken tegen een scherpe aanbiedingsprijs? U bent een bouwbedrijf en renoveert of onderhoud voor woningbouwverenigingen of de VVE, badkamers of toiletten in woningen of de sanitaire voorzieningen in bedrijfspanden? In deze maar ook in veel andere gevallen bent u bij Sani-bouw aan het juiste adres voor kranen, douchecabines, badkamermeubels, installatiematerialen en badkameraccessoires zoals closetrolhouders en de zeepdispenser. U treft in onze webshop zeepdispensers in chroom en glas, scherp geprijsd tot luxe modellen, van diverse merken zoals Axor, Keuco, Geesa, Emco en Dornbracht in een doorlopende online collectie met productinformatie en maat-tekeningen. Ook de inspiratie badkamers in de online badkamer showroom zijn allemaal voorzien van accessoires voor de badkamer en toilet. Hierdoor krijgt u een perfect beeld van de verschillende modellen en mogelijkheden, bekijk dus onze inspirerende showroom voor een inspiratie overzicht van zeepdispensers en andere accessoires voor toilet en badkamers.


Populaire modellen zeepdispencer


Een veel gevraagde serie is die van Keuco Moll collection vanwege zijn moderne vormgeving die goed aansluit veel badkamer ontwerpen. Ook de Emco Liaison is een veel verkochte zeepdispenser, hier wordt de vierkante vormgeving van het glas als aandachtstrekker opgegeven. De Dornbracht Tara behoeft als klassieker eigenlijk geen toelichting maar duidelijk is dat dit design inmiddels de kwalificatie ‘tijdloos’ ruimschoots heeft verdiend. Het model Emco Rondo heeft, als één van de weinige modellen in gezinsbadkamers, een omgekeerde vormgeving, wel makkelijk voor kinderen. Geesa kent twee favorieten, de Circles vanwege zijn ranke vormgeving en de Haiku als designstuk die misschien wel de grootste serie badkameraccessoires omvat. Een planchet tot 4 meter lengte is in ieder geval al eens vormgegeven. Voor de klassieker kijkt u het beste eens naar de Axor Montreux, een mooi model dat perfect harmonieert met de kranen van Axor.
Heeft u een mooie zeepdispenser in onze online showroom of webshop gevonden? Zoekt u wellicht een bepaald model of kunt u niet kiezen? Neem gerust contact met de klantenservice op, met meer dan 25 jaar ervaring helpen wij u graag op weg.