Heimeier

1 tot 16 van 179

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 179

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Heimeier voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Heimeier staat in de branche bekend als de nummer één fabrikant van componenten op het gebied van waterdruk- en kwaliteit, meet- en regeltechniek, thermostatische controle en systeemcomponenten. Deze Duitse fabrikant levert producten van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Wereldwijd treft men de producten van Heimeier aan in onder andere woningen en kantoren. Het bedrijf is onderdeel van TA Hydronics, waarin de drie bedrijven Heimeier, Pneumatix en TA hun krachten hebben gebundeld en zo de klanten een totaal service kunnen bieden op het gebied van HVAC-systemen.

 

Uitgebreid assortiment

Met een constante aandacht voor onderzoek en ontwikkeling worden nieuwe innovatieve oplossingen ontwikkeld. Het bedrijf levert een zeer grote range van producten voor de HVAC-branche. Zo zijn er bijvoorbeeld 120 verschillende typen thermostatische afsluiters in combinatie met Heimeier thermostaatknoppen in het assortiment beschikbaar. Voor elke situatie is er wel een 'Heimeier-oplossing' beschikbaar.

Op het gebied van drukbehoud biedt men oplossingen als drukbehoudsystemen met compressoren en drukbehoudsystemen met drukexpansievaten. Voor de (drink)waterinstallaties zijn onder andere de drukstabilisatievaten, snelontluchters, vuilafscheiders, alsook systeemcomponenten voor drinkwater- en verwarmingssystemen populaire producten van deze fabrikant die veel toegepast worden.

Dat de componenten in een systeem van hoge kwaliteit en betrouwbaar zijn is uitermate belangrijk. Heimeier heeft de kwaliteitskoppelingen en afsluiters in het assortiment geschikt voor alle typen installaties. Koppelingen voor metalen en kunststof leidingen, maar ook aluminium/PEX koppelingen heeft men in het assortiment.

 

Specialisten

Betrouwbaarheid is bij een HVAC-systeem natuurlijk zeer belangrijk, evenals het milieuvriendelijk en storingsvrij functioneren van de installatie. De specialisten van Heimeier zijn u graag van dienst met het geven van een vakkundig advies. Zij kunnen u helpen de meest geschikte componenten voor uw installatie te selecteren en een zo milieuvriendelijk en storingsvrij functioneren mogelijk maken.