Wavin

1 tot 16 van 626

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 626

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wavin buizen, riolering en koppelingen

Wavin produceert een wijde range aan materialen om in de dagelijkse behoeften van het aan- en afvoeren van water in de woning te voorzien. Dit doet Wavin op een zo duurzaam mogelijke manier. Zo gebruiken zij bijvoorbeeld PVC-recyclaat en hebben zij daar diverse DUBO-keurmerken en KIWA-certificaten voor ontvangen. De Wavin producten, zoals de Hep2O insteekkoppelingen en buis en de perskoppelingen Tigris voor gas, worden gebruikt bij het aanleggen en installeren van water- en gasnetwerken, de opvang van regenwater en riolering. Tot slot houden zij zich ook bezig met het beschermen van telecom- en andere elektrobedradingen.

 

Water- en gasleidingen van Wavin

Het bedrijf houdt zich allereerst bezig met producten voor water- en gasnetwerken, waarbij zij klanten van goed drinkwater en gas willen voorzien. Zo leveren zij bijvoorbeeld PVC- en PE-buizen aan gemeenten, die nieuwe gas- en waterverbindingen willen opzetten. Naast deze buizen biedt Wavin echter ook de kleinere producten aan, zoals kogelkranen, drukleidingen, tussenstukjes, verdelers, afpersstoppen en gereedschappen. Met de Hep2O insteekkoppelingen en buis en met de Tigris perskoppelingen voor het aanleggen van gasleidingen is Wavin zelfs één van de toonaangevende fabrikanten van installatiematerialen.

 

Wavin riolering

Wavin houdt zich ook bezig met het opvangen en wegleiden van regenwater. Voor de opvang bieden zij verschillende producten aan die de opberging, de reiniging en het transport van het water ondersteunen. Ook leveren zij materialen voor de straat- en dakafvoer. Zo worden bewoners niet alleen van water en gas voorzien, maar wordt er ook regen- en afvalwater opgeslagen en beheerd. De riolering, binnen en buiten het huis, is ook zaak voor Wavin. Voor de binnen riolering biedt het bedrijf las-, lijm- en manchetverbindingen aan. Lijmverbindingen vallen onder de serie Wadal en de manchetverbindingen onder Wafix. Daarnaast leveren zij ook afvoerputten, sifons, beluchters en materialen voor de-ontluchting. Voor de buitenriolering hebben zij producten, zoals verloopringen, buizen en verschillende inspectie- en onderhoudsmaterialen, in de catalogus staan. Tot slot houdt Wavin zich bezig met de bescherming van telecom- en elektrobedradingen. Hiervoor stellen zij PE-kabelbuizen en elektrobuizen beschikbaar.