Douchebak

1 tot 16 van 226

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 226

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Douchebakken bieden diversiteit


De douchebak blijft een oud en vertrouwd onderdeel van de badkamer en is nog steeds populair in Nederland. Tegenwoordig hebt u veel keus in diverse soorten en maten. Zo is er altijd wel een douchebak die aan uw wensen en eisen voldoet, of het nu gaat om het plaatsen van een douchecabine of om slechts een glazen zijwand voor een inloopdouche. Ook kunt u kiezen uit diverse materialen, zoals porselein, kunststof, acryl, geëmailleerd staal of composiet. Bij een aantal heeft u de keuze uit verschillende kleuren.


Verzonken douchebak


Het model hoeft niet per se wit en vierkant te zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een vijfhoekige, rechthoekige of een kwartrond model. Het is mogelijk om de douchebak te laten inbouwen, deze is dan verwerkt in de vloer en het lijkt één geheel met de badkamer te zijn. Hier wordt veelal ook gebruik gemaakt van een douchegoot als doucheafvoer die vaak zeer stijlvol is weggewerkt in de douchebak. Een constructie die ook de functie van de levensloopbestendige badkamer ondersteunt.


Welk type past het beste bij mij?


Omdat ze in zoveel vormen en maten voor komen is het soms lastig om een keuze te maken. Kijk goed naar de mogelijkheden in uw badkamer en wat de eisen zijn van de mensen die er gebruik van maken. Als u kinderen heeft is het handig om te kiezen voor een verbrede rand of verhoogd hoekgedeelte waar ze kunnen zitten. Of u kunt dat gedeelte ook gebruiken als handige voetensteun. En als u wat minder goed mobiel bent, doet u er goed aan een vlakke douchebak aan te schaffen. Deze loopt gelijk met de vloer en heeft geen instaprand. Op de site vindt u verschillende typen en maten, kijk gerust rond en zoek uit welke het beste past bij uw situatie.