Badkamer Bergen op Zoom

(Pin: 1532 9808)

Een volgend badkamerontwerp van een kleine badkamer die nog geen 4 m² vloeroppervlakte telt maar waar toch alle noodzakelijke voorzieningen in zijn opgenomen. Ondanks de geringe ruimte in deze kleine badkamer is de ontwerper er toch in geslaagd om een dubbel wastafelmeubel, een toilet en een inloopdouche in het ontwerp op te nemen. Tegelijkertijd is er geen moment de indruk dat men zich in een kleine badkamer bevindt. De inloopdouche biedt voldoende ruimte, van het badkamermeubel kunnen twee personen tegelijkertijd gebruik maken en ook het wandcloset is niet opdringerig aanwezig. Het badkamerontwerp maakt dan toch het verschil, door goed te plannen, het gebruik van de meest geschikte materialen en de ervaring van de Sani-bouw badkamerspecialist ontstaan er mooie ontwerpen voor kleine badkamers die ook voldoende ruimte bieden voor een aangenaam dagelijks gebruik.


Inloopdouche


De inloopdouche is van de badkamer gescheiden door een betegelde wand die met het 45° ‘knikje’ aan het einde van de douchewand niet alleen zorgt voor een mooi detail in het ontwerp maar ook het spatwater uit de douche goed tegen kan houden. Dat wordt ook mede mogelijk gemaakt door de positie van de Unita thermostaatkraan van Hansa die samen met de glijstang HansaViva en de Hansa Basic Jet3 douche die de douchestraal daarmee naar de hoek toe sproeit en niet richting de opening. De verhoging onder de inloopdouche zorgt voor lijn in het ontwerp maar heeft biedt tegelijkertijd ook de mogelijkheid om het Uponor MLC leidingsysteem en de Wavin PVC afvoerleiding, aangesloten op de Easydrain douchegoot, met het juiste afschot weg te werken.


Accessoires


Met tegels geef je de ruimte sfeer, in een kleine badkamer kan de betegeling ook prima uit 2 verschillende tegelkleuren al of niet gecombineerd met verschillende formaten tegels of tegelstroken. Wel is een betegeling met lichtere tegels van belang om het geheel ruimtelijk en luchtig te houden. Voor de wanden is daarom gekozen voor wandtegels van Boisenburg serie Trend in de kleur Sand mat met een maat van 60x30cm. De vloertegels zijn uit de serie Eno, kleur Tabac in een 20x20cm uitvoering. Op de buitenzijde van de inloopdouche wand en het hoekinbouwreservoir, met een Sphinx wandcloset 315 en softclose WC zitting, is de Eno serie met doorlopende tegelstroken aangebracht.


Tegels


De badkameraccessoires zoals de zeepdispencer en het waterglas bij de wastafel zijn uit de serie Moll van Keuco. Ook de handdoekhouders, de toiletborstel en de twee hoekplanchettes in de inloopdouche stammen uit de serie badkameraccessoires Keuco Moll. De designradiator biedt mogelijkheden voor het drogen van handdoeken of het voorverwarmen ervan, wat het afdrogen na het douchen erg aangenaam maakt. Ook een mooi detail is de centraal geplaatste thermostaatknop waardoor de leidingen ook aan het zicht onttrokken zijn. De designradiator is overigens de Zeno, een collectie van Zehnder.

Een ontwerp voor uw eigen badkamer of toilet aanvragen? Een gratis en geheel vrijblijvende service.

Deze badkamer op uw tablet bekijken?
download onze gratis app en maak een
collectie van uw favoriete badkamers.

  

 .