Mosa tegels

1 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mosa vloertegels en wandtegels

Mosa tegels is een van oorsprong Nederlands bedrijf. Al meer dan 100 jaar maken zij vloertegels en wandtegels die als twee belangrijkste pijlers meekrijgen: duurzaamheid en design. Dat is terug te zien in de tegels. Deze stralen kwaliteit uit en zijn daarnaast ook mooi om op uw vloer of wand te plaatsen, het laat iets gebeuren met uw interieur. De tegels van Mosa bestaan uit een divers aantal series die ook weer allerlei verschillende oppervlakte afwerkingen en maatvoering hebben. De Terra Maestricht bijvoorbeeld is niet alleen leverbaar met twee afwerkingsstructuren en modulaire formaten maar ook beschikbaar als Terra Maestricht Planks een tegel voor wand of vloer die een bijzonder lijnenspel creëert.

 

Tegelcollecties met duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, dit ziet u in de duurzame bouwmaterialen die het bedrijf gebruikt. Daarnaast is ook het productieproces zo opgezet dat het zo duurzaam mogelijk is. Indien u kiest voor Mosa tegels, dan kunt u er van op aan dat deze zo zijn geproduceerd dat ze het milieu niet aantasten. Men ziet dit als een van de belangrijkste onderdelen van het proces waarin vloertegels of wandtegels ontwikkeld worden. De willekeurig gekozen collecties Murals, Mix & Mosaics of Terra Tones geven blijk van deze zorg.

 

Design tegels en mozaiek

Naast duurzaamheid gaat dit tegelbedrijf ook voor design. Een team van ontwerpers is elke keer weer druk om de tegel te ontwerpen die zo mooi mogelijk in uw badkamer staat. Voor iedere smaak zijn er tegels en daarmee dus ook voor uw badkamer. De details zijn hierin heel belangrijk. Deze zorgen ervoor dat de tegels van Mosa zich onderscheiden van andere. Vanuit een oogpunt van design zijn eigenlijk alle Mosa tegels als voorbeeld te benoemen, maar de Kho Liang Ie Collection en de nieuwe series Solids en Scenes kunnen op veel aandacht rekenen.

 

Sanibouw en Mosa aanbiedingen

Bij Sanibouw zijn we blij dat we tegels met een dergelijk mooi design en verschillende formaten in ons assortiment hebben. Deze tegels zijn van de beste kwaliteit. U kunt de tegels online bestellen en afhalen of ze worden met de grootste voorzichtigheid bij u thuisbezorgd. Mosa tegels geven uw vloer of muur de extra uitstraling die van iedere ruimte of interieur iets bijzonders maakt.