Uponor koppelingen

1 tot 16 van 607

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 607

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Uponor

Uponor koppelingen kunnen uitstekend gebruikt worden om veilige, snelle en professionele verbindingen te creëren. Dit is zelfs mogelijk op moeilijk begaanbare plaatsen. De koppelingen worden veel voor renovatie en nieuwbouw gebruikt. De indicator op een Uponor koppeling geeft aan of de koppeling ook daadwerkelijk geslaagd is. Daardoor bent u altijd zeker van een lekvrije verbinding. Uponor koppelingen zijn gemakkelijk online te bestellen en u kunt er veel profijt bij hebben. U brengt namelijk verbindingen tot stand waar u nog lang plezier van zult hebben.
 

Uponor koppelingen monteren met behulp van een perstang

Uponor koppelingen worden veelal gebruikt voor radiatoren, verwarming en sanitair. Werken met Uponor koppelingen is heel eenvoudig. Wanneer er gekozen wordt voor perskoppelingen, dan kunnen door middel van een perstang de koppelingen 100% waterdicht op de slang geknepen worden. Niet is zo vervelend wanneer er alsnog lekkage ontstaat. De verklikker geeft aan of de koppeling is geslaagd. Het assortiment van Uponor bestaat uit, messing perskoppelingen de MLC koppelingen, schroef- en klemfittingen de RTM koppelingen en composiet perskoppelingen de RTM koppelingen. Met deze koppelingen kunt u daarom uitstekend uit de voeten. Al deze koppelingen zijn toepasbaar in combinatie met de Uponor buis MLC.


Uponor marktleider inzake leiding- en klimaatsystemen

Het verbindingsconcept dat Uponor gebruikt wordt ook wel de Quick & Easy verbindingstechniek genoemd. De koppeling tussen een leiding en fitting wordt eenvoudig gerealiseerd. Binnen een paar seconden is de verbinding geslaagd en 100% betrouwbaar dicht. In Europa en Noord-Amerika is Uponor martkleider wanneer het gaat over leiding- en klimaatsystemen voor onder andere woningbouw. Uponor biedt diverse oplossingen voor verwarmen, watervoorziening en koelen. Duurzaamheid en veiligheid staan volop centraal bij Uponor.
 
 

Uponor nieuws:

UPONOR WANDVERWARMING MET NRG PANELS

UNI PIPE PLUS DE NIEUWE BUIS VAN UPONOR