Hansgrohe kranen

1 tot 16 van 786

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 786

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hansgrohe voor de badkamer en de keuken

Voor wie de badkameraccessoires en kranen van Hansgrohe niet moest kennen, toch even een korte voorstelling. Hans Grohe, geboren en getogen in een klein dorpje uit het Zwarte Woud dat Luckenwalde heette, staat rond de start van de 20ste eeuw genoteerd als de grondlegger van de Hansgrohe badkamerkranen, de accessoires voor toilet en badkamer alsmede de keukenkranen zoals we die vandaag kennen. In zijn ijzeratelier ontwierp en vervaardigde hij eigenhandig zijn zorgvuldig uitgedachte waterkranen. De “founding father” van dit succesvolle bedrijf was werkelijk gefascineerd door water en was dan ook steeds naarstig op zoek naar nieuwe toepassingen om dit water op een gecontroleerde en comfortabele wijze tot de eindgebruiker te brengen. Door het toenemend succes van de “douche” groeide zijn bedrijf door de jaren heen uit tot een globale onderneming. Van vader op zoon verwierf dit bedrijf wereldwijde faam op het gebied van de vervaardiging van accessoires, keuken- en badkamerkranen.


Hansgrohe, traditie in kranen en accessoires

Tot op de dag van vandaag waken de nakomelingen over de normen en waarden die Hans Grohe zo hoog in het vaandel droeg bij de productie van kranen: deugdelijkheid en degelijkheid. Deze historische traditie verklaart meteen ook het klinkende succes van de kranen. Geheel in de lijn van het voorgaande hoeft het niet te verwonderen dat de kranen van Hansgrohe geprezen worden omwille van hun duurzaamheid en lange levensduur. Hansgrohe kan een indrukwekkend assortiment aan kranen voorschotelen, de series van in alle mogelijke afmetingen, materialen en verschijningsvormen. Niet alleen met de series van kranen zoals Croma, Metris en Metropool maar ook op eenzame hoogte met de douchethermostaten uit de Ecostat lijn die al of niet verbonden aan de Raindance hoofddouche voor puur en ontspannen doucheplezier zorgen.


Een breed gamma van designproducten en techniek

In het brede gamma van Hansgrohe vinden we niet alleen de klassieke badkamer- en keukenkranen terug, maar ook alle mogelijke soorten douchekoppen, aansluitslangen, zijdouches, thermostaatkranen, inbouwkranen tot allerhande douchestangen. Al deze producten vindt u in allerlei verschillende series waarbij de Raindance douches en de Talis wastafelkranen zeer bekende producten zijn. Het bedrijf heeft niet alleen een groot programma aan kraanproducten voor de badkamer en keuken of accessoires voor toilet en badkamer maar er is ook veel aandacht voor de techniek erachter. De iBox is hier wellicht het beste voorbeeld van omdat deze universele inbouwunit, waar alle inbouwkranen van Hansgrohe op kunnen worden gemonteerd, voor een revolutie ten aanzien van het gebruik van inbouwkranen zorgde. Gemak door zijn multi toepasbaarheid, altijd het juiste product op voorraad en de standaard werkwijze die gevolgd kan worden bij het inbouwen van de kraan, vergrootte de toepasbaarheid van dit soort inbouwkranen enorm.


Water is leven

Zonder water, geen leven, zo dacht de oprichter van Hansgrohe kranen indertijd, vandaar dat naast aan de functionaliteit van de kranen ook heel wat aandacht wordt besteed aan het esthetisch karakter. Design die zich vormt tot een aantrekkelijk product is vanzelfsprekend ook van belang. Met de kranen van Hansgrohe voor badkamer en keuken haalt u betrouwbare en kwalitatief hoogstaande kranen in huis.