Douchekop

1 tot 16 van 127

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 127

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een douchekop kan bepalend zijn voor de uiterlijke verschijning van de badkamer. Om deze reden zijn er een hoop verschillende douchekoppen verkrijgbaar, die allemaal een eigen stijl hebben. Je kunt er één kiezen op basis van materiaal, of op de manier waarop ze water doorlaten. Er zijn genoeg soorten en stijlen om uit te kiezen, zodat je altijd wel een geschikte sproeikop kan vinden die mooi zal staan in je badkamer.


Welke douchekop wil je kopen?


Er zijn veel verschillende soorten uitvoeringen die je kunt kopen. Als je een nieuwe douchekop aan wilt schaffen, moet je goed nadenken over wat je graag wilt hebben. Er zijn uitvoeringen met ronde en met vierkante koppen, met hoge en met lage druk. Naast een sproeikop die je aan de muur of het plafond op kunt hangen, kun je ook kiezen voor een handdouche. Kies dus de soort die je voorkeur heeft, zodat je heerlijk comfortabel kunt gaan douchen.Daarnaast zijn douchekoppen die tevens als regendouche kunnen fungeren.


Tips voor het selecteren van de juiste douchekop


Budget: Houdt altijd rekening aan hoeveel je uit kunt geven aan een sproeikop. Er zijn soorten in verschillende prijsklassen beschikbaar. Koop altijd het model dat in jouw budget past. De meeste merken hebben varianten in alle prijsklassen, bij Hansgrohe, Venlo, Haceka, Oras en Damixa kunt u hier eens naar kijken.
Stijl: Kies het model dat het mooiste zal staan in je badkamer. Een douchekop is meer dan alleen maar nuttig, deze kan ook de nek of schouders masseren en natuurlijk de douche ook een bepaalde sfeer geven. Axor en Dornbracht hebben onder andere klassieke varianten in het programma, terwijl Hansa, Ideal Standard en Kludi ook tijdloze modellen bieden.
Onderzoek: Als je eenmaal een sproeikop hebt gevonden, kijk dan naar de functies die het model te bieden heeft. Sommige sproeikoppen zijn verstelbaar, zodat ze hard of zacht kunnen sproeien. Wanneer je deze functie niet gaat gebruiken, is het zonde om geld uit te geven aan een model die dit heeft.
Een douchekop kan dus een mooie toevoeging zijn op je badkamer. Daarom moet je over verschillende zaken nadenken voordat je zomaar de eerste de beste die je tegenkomt aanschaft. In de webshop vindt u voldoende douchekoppen om een weloverwogen keus te maken, hiermee zult u uiteindelijk heerlijk kunnen douchen.