Inbouwreservoir

1 tot 16 van 68

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 68

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Inbouwreservoir: onzichtbaar weggewerkte techniek

 

Wilt u een modern vormgegeven, strakke toiletruimte waar de techniek zoveel mogelijk onzichtbaar is weggewerkt? Ga dan voor een wandcloset met inbouwreservoir. Het waterreservoir van uw toilet met inbouwreservoir zit verborgen achter het tegelwerk van de wand. Al het buizenwerk en de spoelbak is daarmee onzichtbaar weggewerkt. Dit levert een moderne, strak vormgegeven toiletruimte op die bovendien heel gemakkelijk is schoon te maken. Het enige dat u ziet, is de knop waarmee u het toilet doorspoelt, het bedieningspaneel. Daarbij zijn twee types mogelijk: een bedieningspaneel aan de bovenzijde met een planchet of een bedieningspaneel aan de frontzijde in de wand. Bij een bedieningspaneel aan de bovenkant kunt u op het betegelde planchet bijvoorbeeld toiletrollen zetten. Bij een bedieningspaneel aan de voorkant, kan eventueel de hele wand glad worden afgewerkt.


Een inbouwreservoir creëert zelfs ideeën voor de inrichting van het toilet

 

In sommige gevallen kan het inbouwreservoir in de bestaande wand gebouwd worden. Maar niet overal is dat mogelijk of de beste oplossing. In dat geval kan het in te bouwen toiletreservoir achter een extra betegeld voorzetwandje geplaatst worden. U kunt deze voorzetwand over de hele wand maken, maar ook tot halverwege de hoogte. Zo creëert u een handig planchet waar allerlei toiletspullen een plek krijgen. Ook is het mogelijk om boven het inbouwreservoir een inbouwkast te maken met één of twee deuren. Perfect voor het wegbergen van spullen, zoals toiletrollen, zeep of reinigingsmiddelen die u wel in het toilet nodig hebt maar liever niet allemaal in het zicht bewaard. Houdt u meer van decoreren dan kunt u ook een open vak met glazen of houten planken maken die u kunt decoreren met mooie badkameraccessoires.


Ga voor kwaliteit, dat betaald zich echt terug

 

Een inbouwreservoir zit, met alle inwendige techniek, weggewerkt achter het tegelwerk. U kunt er niet zomaar even bij anders dan door de opening van het bedieningspaneel. Eventuele mankementen zijn dan ook lastig te repareren behalve bij de degelijke merken. Daarom is het raadzaam voor een goed en kwalitatief merk te gaan waarnaar u jarenlang geen omkijken heeft. Bij een A-merk zoals bijvoorbeeld Geberit of Wisa, zijn alle interne onderdelen na het verwijderen van het bedienpaneel, los te klikken en door de opening achter het paneel naar buiten te halen. Maar dat is nog niet voldoende want de onderdelen moeten ook na jaren nog wel leverbaar zijn. Een goede service en een betrouwbaar merk dat ook nog jarenlang de onderdelen kan naleveren is dan ook zeer aan te bevelen. Het vervangen van het in de wand ingebouwde reservoir in zijn geheel, omdat er geen onderdelen of rubbertjes meer te leveren zijn, is niet iets waar u aan wilt denken. Voor elke toiletruimte is wel een geschikt reservoir voor inbouw verkrijgbaar, zowel tegen een wand alsook in een hoek. Ook is een extra laag inbouwreservoir mogelijk, geschikt voor een toilet onder een raam. U kunt kiezen uit diverse spoelvolumes. Uiteraard zijn verschillende modellen bedieningspanelen verkrijgbaar zodat er altijd een overeenkomt met de stijl van uw toiletruimte.


Kortom: met een goed, degelijk inbouwreservoir maakt u een prachtig strak toilet dat past in elke toiletruimte. Zo creëert u jarenlang onderhoudsvrij gemak.