Scheerspiegel

1 tot 16 van 33

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 33

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een scheerspiegel is iets wat in geen enkel mannenhuishouden kan ontbreken. Een goede, nette scheerbeurt wordt hierdoor een stuk eenvoudiger gemaakt. Welke spiegel past nu het beste bij u en/of uw badkamer? Om deze keus te maken is het belangrijk om rekening te houden met uw wensen voor een passende scheerspiegel, zoals de beschikbare ruimte, uw stijl, de gewenste kleur, uw budget etc. Nadat u dit allemaal op een rij heeft gezet, kunt u eenvoudig een spiegel uitzoeken. Want er is genoeg keuze tegen scherpe prijzen bij Sani-bouw!

 

Ons assortiment scheerspiegels

 

We leveren veel verschillende soorten scheerspiegels. Bijvoorbeeld spiegels met rondom verlichting in LED, ronde en vierkante modellen en spiegels met een scharnierende arm die aan de wand bevestigd kunnen worden en ook vergrotende scheerspiegels. Deze zijn in verschillende vormen, dimensies en kleuren te verkrijgen. Ons webshop assortiment bevat veel verschillende bekende en minder bekende merken, zoals Keuco, Emco, Geesa, SAM, Ideal Standard en Kludi. U heeft hierdoor veel keus wat betreft de prijs, dus ze zijn geschikt voor elk budget. Door ons grote aanbod zit er vast wel een model bij, dat u aanspreekt.


Welke scheerspiegel wordt van u?

 

Onze producten zijn eenvoudig online te bestellen. Uw bestelling, indien op voorraad, wordt snel bij u thuis afgeleverd. De levertijd is normaliter per artikel op de website aangegeven. Indien u het product sneller wilt ontvangen vraag dan gerust na of dat tot de mogelijkheden behoort, wij proberen dat graag te regelen. Het is ook mogelijk om uw bestelling, bijvoorbeeld een spiegel met arm, door één van onze vestigingen te laten monteren. Neemt u hiervoor even contact met ons op of gebruik het online installatie offerte aanvraagformulier van de Sani-bouw vakman bij u om de hoek. Bovenaan deze pagina kunt u in de verschillende categorieën zoeken. U kunt dan aangeven welke voorkeur u heeft, zoals kleur, vorm, formaat, merk en afmetingen. Sani-bouw helpt u met zoeken naar de scheerspiegel die het beste bij u en uw badkamer past!