Verwarming, cv en designradiatoren

design-radiator electrische-radiator vloerverwarming aansluitsets-en-toebehoren-radiator

Designradiatoren

Electrische radiator

Vloerverwarming

Aansluitsets en toebehoren

       
       
       

Design radiatoren en vloerverwarming

Een verwarming in uw badkamer - Een ware basisbehoefte

Het is koud in Nederland en dat is ook binnen in huis goed te merken. Als u graag comfortabel een douche of bad wilt nemen in uw badkamer, dan is het ook van belang dat deze voldoende verwarmd is, zodat u ook lekker kunt genieten van de warmte, zonder kou te hoeven lijden. Op het gebied van verwarmingen kun je op sani-bouw.nl een ruim assortiment vinden. Of je nu geniet van een heerlijke vloerverwarming die de gehele vloer en de ruimte verwarmt, een designradiator of een combinatie ervan.

 

Vloerverwarming voor een luxe atmosfeer

Een elektrische vloerverwarming biedt luxe en voelt daarnaast natuurlijk ook heerlijk warm aan. Er is niets zo vervelend als net uit de douche te komen, terwijl de vloeren ijskoud aanvoelen. Gezien in de badkamer meestal tegels liggen, is dit echter niet te vermijden. Met elektrische vloerverwarming kunt u, onafhankelijk van de CV ketel, de ruimte verwarmen. Met behulp van een programmeerbare thermostaat ontstaat nog meer luxe omdat de techniek kort voordat u opstaat al zorgt voor een aangenaam warme badkamer, zonder dat het hele huis op hoeft te warmen.

 

Designradiatoren van Sani Bouw

Een verwarming is natuurlijk geweldig en enorm functioneel, maar met onze designradiatoren kan deze er ook nog eens goed uitzien. Zo kunt u bovendien ook een design radiator krijgen met een handdoekrek. Deze verwarming verwarmt niet alleen uw badkamer, maar zorgt er ook voor dat u handdoeken mooi droog en lekker warm zijn. Dit is wel zo fijn na een ontspannende douche of bad! Designradiatoren zijn er in talloze uitvoeringen en afwerkingen, niet alleen in veel RAL kleuren maar ook bijvoorbeeld in chroom of natuursteen. De elektrische designradiator kent tevens ook een aantal varianten in glas.

 

Gemakkelijk online bestellen

Voor mooie warmtebronnen en accessoires zit u bij Sani Bouw helemaal goed. Onze hoogwaardige verwarmingen zijn niet alleen tegen een aantrekkelijke prijs te verkrijgen, maar u kunt ze tevens gemakkelijk online bestellen. Inclusief alle benodigde installatiematerialen en de thermostatische thermostaat- of radiatorkraan. Zo hoeft u niet eens uw huis uit om te shoppen voor een verwarming voor in uw badkamer. Met ons ruime assortiment is er voor elk wat wils!