Floorgres

1 tot 16 van 37

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 37

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Floor Gres tegels

Floor Gres is het merk dat haar tegels gewijd heeft aan de architectonische vormgeving. Verschillende materialen en oppervlakken voor vloertegels en wandtegels, met een bijzonder aansprekend design, die een lange levensduur en hoge technische prestatie garanderen. Het Floor Gres tegel assortiment kan reageren en inspelen op de volle breedte van het ontwerp evenals ten aanzien van de technische en eco- compatibiliteitseisen van de hedendaagse architectuur. Floor Gres is het Florim merk dat in zijn ontwerpen van de oppervlakken van de vloer- en wandtegels het beste weergeeft op het gebied van architectonisch ontwerpeisen. Dit geldt ook voor wat betreft het aanbieden van materialen en oppervlakken die uitstekende technische en esthetische prestaties, in overeenstemming met de nieuwste eco bouwvoorschriften, garanderen.

 

Tegels van Floor Gres en seizoensgebonden trends

Floor Gres garandeert de veiligheid van haar tegelproducten met 50 jaar technologische innovatie, bevordert de integratie tussen de gebruiker en zijn leefomgeving en creëert de perfecte balans tussen de kunstmatige en natuurlijke omgeving. Tegels die door gerichte studies naar stijlen, kleuren, maten en diktes, geïntegreerde oplossingen bieden met een absolute functionaliteit en een hoge esthetische inhoud voor elk type project of decoratieve eis van stedelijke architectuur tot de creatie van de huiselijke omgeving. Floor Gres product design besteedt nauwgezette aandacht aan de evolutie van de stijl die zich op een ingrijpende en langdurige manier ontwikkeld.


Innovatie voor een ecologische productie

Terug in de vroege jaren zestig introduceert Floor Gres tegels nieuwe productie methoden in een sector die nog steeds was gericht op dubbel gestookte rode scherf tegels. Vanaf de oprichting van het bedrijf heeft er onderzoek naar grondstoffen en productieprocessen plaatsgevonden, en het was Floor Gres die de keramiek met de eerste peper en zout tegels introduceerde. Enkele jaren geleden patenteerde het bedrijf een reeks nieuwe technologieën, waaronder dubbele vullen en het verticale vulling van de tegel pers, die het mogelijk maakte om keramiek met een hoge esthetische en technische inhoud te verkrijgen zonder het gebruik van glazuren. Sinds het begin van de peper en zout tegels heeft Floor Gres het tempo van de technologische evolutie van vloer- en wandtegels tot een constante uitdaging gemaakt die gericht is op het verzekeren van een duurzame toekomst.