Badkamer Woensdrecht, strakke badkamer met grote douche

(Pin: 3373 1199)

Een mooie zwart / witte badkamer met grote douche in Woensdrecht die toch een enigszins natuurlijke uitstraling bezit door de zwarte Caesar Slab vloertegels met een natuursteen uiterlijk, de tegelstroken op de wand die eveneens uit de serie Caesar Slab stammen en het badkamermeubel met een onderkast die afgewerkt is in een houtdecor. Het is ook een gezellige en misschien zelfs wel een beetje een knusse badkamer, een sfeer die veelal ontstaat door een schuine dak en een dakraam dat wolken en regen nadrukkelijk laat zien maar inkijk veelal onmogelijk maakt. De douchecabine van Novellini draagt met zijn vlakke Wavedesign douchebak, de ingebouwde nisjes en de Caesar Slab tegels ook wel een enigszins bij aan de sfeer in deze badkamer uit Woensdrecht. Een gedetailleerd en tijdloos badkamerontwerp, dat met zijn bijzonder bouwkundige invulling als meer dan geslaagd kan worden beschouwd.


Badkamermeubel met spiegel en verlichting over de hele wand


Niet alleen de bijzondere wijze van het onder het schuine dak intekenen van de douchecabine van Novellini en de nisjes in de douche trekken de aandacht in dit badkamerontwerp van Sani-bouw. Ook het wastafelgedeelte met de afwerking in Caesar Slab tegelstroken is erg opvallend en wel doordacht. Hier is in eerste instantie een halfhoge wand geplaatst die niet alleen ruimte biedt aan het gemakkelijk wegwerken van aan- en afvoerleidingen maar ook het inbouwreservoir huisvest. Door deze halfhoge wand door te trekken over de gehele breedte ontstaat er van muur tot muur een betegeld planchet waar ook het badkamermeubel van IB aan bevestigd kan worden. Het betegelde planchet biedt ruimte om te decoreren maar ook om veel gebruikte badkamerspulletjes, zoals een borstel of crèmes, op weg te leggen. Ook de spiegel loopt van wand tot wand door en creëert hiermee een heel ruimtelijk ogende badkamer uit Woensdrecht. De verlichting bestaat uit inbouwspots die in het, eveneens naar voren uitgebouwde, bovengedeelte zijn geplaatst, voor altijd goed licht langs de spiegel.


Sanitair en badkamerkranen


Het Laufen Pro wandcloset met softclose WC zitting is naast het IB badkamermeubel geplaatst. Om het wandcloset bevinden zich een aantal Keuco badkameraccessoires serie Moll zoals de toiletborstel en een toiletrolhouder. Ook zijn nog een handdoekstang en een drinkglashouder, ook van Keuco Moll naast het IB badkamermeubel geplaatst. De getoonde wastafelkraan is de Hansgrohe Talis S. De thermostaatkraan Ecostat E in de douche en de Unica glijstang met handdouche Croma 100 zijn ook van Hansgrohe. De douchekranen zijn geplaatst in een ruime 120x80cm Novellini Young douchecabine met schuifdeur die met glas en chroom een tijdloze indruk wekt. De strakke lijnen van deze douchecabine worden versterkt door de vlakke Wavedesign douchebak met verborgen afvoer. Tevens trekken de betegelde nisjes in de douchewand de aandacht, deze waren makkelijk te realiseren omdat de douchecabine, in verband met het schuine dak, tegen een voorbouw is geplaatst. Aan de andere zijde is de designradiator Zeno van Zehnder opgehangen om voor een aangenaam warme badkamer in Woensdrecht te zorgen.


Badkamertegels


De witte wandtegels van IB met de maat 25x50cm zijn gerectificeerd en lijken daarmee één wand te vormen die slechts onderbroken wordt door de Caesar Slab tegelstroken op de wand bij de douche die de nisjes huisvest. Aan de andere zijde lopen dezelfde tegelstroken door over de halfhoge wand achter de wastafel en het wandcloset. Deze tegelstroken zijn verkrijgbaar in 5x60, 10x60 en 15x60cm en zijn uniek omdat ze speciaal voor Sani-bouw worden gemaakt. Ook de vloertegels in 60x60cm zijn uit de serie Slab van Caesar tegels.

Een ontwerp voor uw eigen badkamer of toilet aanvragen? Een gratis en geheel vrijblijvende service.

Deze badkamer op uw tablet bekijken?
download onze gratis app en maak een
collectie van uw favoriete badkamers.

  

 .