Spiegelverlichting

1 tot 16 van 27

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 27

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De oplossing voor het eeuwenoude probleem van slecht zicht in de spiegel door geen of slechte spiegelverlichting in de badkamer. Hoeveel mannen hebben zich gesneden bij het scheren en hoeveel vrouwen kwamen er te laat achter dat de make-up niet goed was aangebracht? En dat allemaal omdat je eigenlijk geen lamp direct boven een spiegel kunt hangen, omdat het licht dan te sterk gereflecteerd wordt.


Spiegelverlichting met halogeen

 

Dank zij de ontwikkeling van de verlichtingstechniek is daar verandering in gekomen. Het is eenvoudiger geworden een spiegel te verlichten omdat de sterkte van die verlichting gereguleerd kan worden. Door het verlagen van de lichtsterkte is je gezicht weer in de spiegel te zien en niet de reflectie van dat licht. Ook halogeen spots zijn goed toepasbaar omdat de lampreflector het licht bundelt waardoor de lichtweerkaatsing in de spiegel gemakkelijk vermeden kan worden terwijl er toch voldoende licht op het gezicht valt.


LED spiegelverlichting

 

Een stap verder, LED brengt nog meer mogelijkheden voor spiegelverlichting. Met LED-verlichting is het zelfs mogelijk grote spiegels voldoende te verlichten, vrijwel helemaal zonder hinderlijke reflectie van het licht. Een goed zichtbaar spiegelbeeld om veilig scheren, het perfect opbrengen van make-up of elke andere handeling probleemloos uit te voeren is het resultaat. LED spiegelverlichting maakt ook het gebruik van indirecte spiegelverlichting gemakkelijker. De dunne LED verlichtingstrips hebben maar weinig ruimte nodig zodat ze veelal probleemloos in de spiegel of de spiegelkast geïntegreerd kunnen worden. Dit indirecte licht langs de wand zorgt niet alleen voor veel lichtopbrengst zonder kans op reflectie maar is ook nog eens erg fraai om te zien.


Verlichting naderhand monteren

 

Het is ook mogelijk om een spiegel zonder verlichting naderhand van een lamp te voorzien. Hiervoor zijn verschillende lampen of spots beschikbaar die op de wand boven of naast de spiegel worden aangebracht. Ook is er verlichting die met een klemaansluiting op de spiegel worden vastgezet, let u er hierbij wel op of dit op uw spiegel mogelijk is. Veelal zit er achter de spiegel een wandcontactdoos met een stroomaansluitpunt, dit maakt het aansluiten van spiegelverlichting gemakkelijk zodat u snel over dit comfort in uw badkamer of toilet kunt beschikken.


Laten monteren van iedere aankoop

 

Mocht u niet zelf de spiegelverlichting kunnen of willen aansluiten dan doen de bij Sani-bouw aangesloten klus- of installatiebedrijven dat graag voor u. Vraag gerust een offerte aan voor het installeren door de vakman bij u om de hoek die iedere aankoop uit de webshop kan monteren.