WC

1 tot 16 van 141

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 141

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

WC of toilet?

 

Er zijn verschillende namen voor onze WC. Toilet of WC zijn we de meest bekende. Hoewel het woordje WC waarschijnlijk uit de Engelse taal stamt als Water Closet, is het in Nederland toch aardig goed ingeburgerd. Het is ook al lang geen waterkast meer in een verborgen hoekje van het huis, of een buitenhuisje in de achtertuin, maar een volwaardige sanitaire ruimte die vaak net zo smaakvol ingericht dient te zijn als de rest van het interieur.

 

Sanitair


De WC is een deel van de woning waar u trots op wilt zijn. Er moet mooi sanitair in komen, niet zomaar iets. De WC moet weer het kamertje worden waar u met een gerust hart uw gasten laat binnengaan. Daarom is het een goed idee om uw sanitair uit te zoeken bij Sani-bouw, de specialist op het gebied van sanitair met meer dan 25 jaar ervaring. In de online badkamershowroom vindt u compleet ontworpen en ingerichte WC’s in 3D, die daardoor uitgebreid te bekijken en te beoordelen zijn. Hiermee kunt niet alleen sanitair uitzoeken dat functioneel en passend met uw smaak is maar ook zien hoe de gehele inrichting, inclusief tegels, er uit komt te zien.

 

De WC en toiletaccessoires


Het bijzondere is dat u uw WC helemaal naar eigen smaak kunt inrichten. Dat wil zeggen, u kunt ook een eigen ontwerp aanvragen voor uw toilet. Hiermee kunt u zeker stellen dat uw toilet functioneel is maar ook het eindresultaat oplevert dat u voor ogen hebt. Ook kunt u met dit ontwerp goed inschatten of het of het passend is bij de rest van de won ing en het interieur. In het toilet hoort naast een wandcloset of duoblok met softclose toiletzitting ook een fontein. Hygiëne in de WC is belangrijk, hiervoor kunt u ook toiletaccessoires toevoegen zoals een zeepdispencer of een afvalemmer. Andere installatiematerialen die u mogelijk nodig hebt zijn het inbouwreservoir en een bedieningspaneel, bijvoorbeeld van de firma Geberit of Wisa.


Bij Sani-bouw is het ook mogelijk om de aankopen te laten installeren. Dit kan worden uitgevoerd door één van de vestigingen bij u in de buurt, de vakman bij u om de hoek. Vraag gerust naar de mogelijkheden of naar een vrijblijvende offerte.