Wastafelkraan

1 tot 16 van 594

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 594

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

U bent met het interieur van uw badkamer bezig? U zoekt een passende wastafelkraan voor uw sanitair? Hier bij Sani-bouw vindt u A-merk kranen voor gunstige prijzen van gerenommeerde merken als Hansa, Ideal Standard, Axor, Jado en Villeroy & Boch. Wastafelkranen zijn er in diverse stijlen en prijsklassen maar allemaal van goede kwaliteit en goed voor ontelbare keren handen wassen of tanden poetsen. Wilt u een strakke moderne uitvoering van de kraan die zelfs een beetje minimalistisch is of een meer klassiek model met designvormen of juist meer nostalgisch? Wilt u een tweegreeps wastafelkraan die wellicht beter is bij kinderen omdat warm en koud water dan gescheiden bedient wordt of juist eentje met één centrale hendel? Misschien een Coolstart wastafelkraan die altijd met koud water start en niet direct de warmwatervoorziening aanspreekt bij het openen van de kraan. Een pluspunt voor het milieu die u mag verwachten in de webshop met een Plus van Sani-bouw.


Wastafelkranen van A-merken

 

In de kolom links op deze pagina treft u de merken van wastafelkranen aan, die u per merk een overzicht geven van de verschillende uitvoeringen. U kunt zo het wastafelkraanmodel van uw voorkeur makkelijk uitkiezen. Let ook op de prijzen van deze modellen, de ene uitvoering en/of merken zijn namelijk betaalbaarder dan de andere. Soms is een inbouwkraan voor boven de wastafel goedkoper dan een opbouwkraan, maar het inbouwen kost meer tijd en is daardoor veelal duurder zodat het goed is om ook de montagekosten hierbij in ogenschouw te nemen. Ook het materiaal van de hoogwaardige afwerking van de kranen is verschillend. Sommige wastafelkranen zijn in RVS afgewerkt, anderen weer in chroom of in kleur waarbij zwart of wit wel de meest voorkomende zijn. Kijk gelijk even in de linker kolom op deze webpagina naar het overzicht van merken van de wastafelkranen die u kunt bestellen in de webshop van sani-bouw.nl. Uiteraard hebben we bij alle kranen ook bijpassende badmengkranen en/of douchemengkranen.


Voordelig op Sani-bouw

 

U wilt een mooie prijs voor uw wastafelkraan, maar aan model en merk niet inboeten. In onze webshop zijn regelmatig aanbiedingen van wastafelkranen te vinden die u in de gelegenheid stellen om een mooie en kwalitatieve kraan voor een scherpe prijs te bestellen. Bent u op zoek naar een wastafelkraan van onder andere Hansgrohe, Dornbracht, Kludi of Damixa, die bij het sanitair in uw badkamer of WC past? Kijk dan gerust eens rond in de webshop van sani-bouw waar u alle modellen en uitvoering kunt vinden.