Installatiemateriaal

inbouwreservoirs bevestigingsmaterialen Afvoeren-en-sifons electra

Inbouwreservoirs

Bevestigings materialen

Afvoeren en sifons

Electra

       
koppelingen lijmen-en-kitten pvc verlichting

Koppelingen en fittingen

Lijmen en kitten

PVC

Verlichting en schakelmaterialen

  • Inbouwspots
  • Lampen

Installatie materialen

Misschien bent u op zoek naar installatiemateriaal omdat u toe bent aan een nieuwe badkamer. Of bent u net verhuisd en wilt u het toilet in uw nieuwe woning renoveren. Bij Sani-bouw kunt u niet alleen complete badkamers en al het sanitair uitzoeken maar ook alle essentiële, vaak achteraf niet meer zichtbare, onderdelen zoals bouw- en installatiematerialen. Daarnaast kunt u alle renovatiewerkzaamheden waaronder het installeren en aanleggen van flexibele leidingen van Uponor, Wavin, Bonfix, Wisa en Henco en de PVC afvoeren van Wavin natuurlijk zelf, in eigen beheer, uitvoeren. Maar ook het online aanvragen om een vrijblijvende offerte van de Sani-bouw “vakman bij u om de hoek” voor het aanleggen van installatiemateriaal of het monteren van iedere (losse) aankoop uit de webshop, is mogelijk. Dat geldt niet alleen voor het installeren van Geberit of Wisa inbouwreservoirs, het aanleggen van Magnum elektrische vloerverwarming, het aansluiten van elektra of verlichting en de badkamer afkitten met Griffon maar ook voor het betegelen, het stellen van een bad en het plaatsen van overig sanitair.

 

Zelf installatiemateriaal monteren of laten doen

Kortom, u kunt een nieuwe badkamer uitzoeken en alles door de vakmannen en -vrouwen van Sani-bouw voor u laten doen maar wanneer u zelf erg handig bent en geld wilt besparen, zou u ook het één en ander zelf kunnen doen. Natuurlijk heeft u dan van alles nodig aan installatiemateriaal en kunt u bij Sani-bouw terecht voor een breed assortiment aan materialen die u nodig hebt bij het installeren van nieuw sanitair in de badkamer of het toilet. Ook voor andere installatieklusjes waarbij niet het hele toilet gerenoveerd hoeft te worden maar u enkel het duoblok wilt vervangen door een inbouwreservoir en een zwevend toilet ondersteunen wij u graag. Niet iedere afvoer is ook geschikt voor elke douchebak, hierbij kan de gewenste montagehoogte ook van belang zijn. Welke Aquaberg vloerput er nu het beste past in de smeervloer of de Fischer bouten die u wilt gebruiken voor het ophangen van het fonteintje. Advies over de mogelijkheden om zo’n klus uit te voeren en welk installatiemateriaal u hiervoor het beste kunt gebruik, geven wij graag.


Ook reinigingsproducten bij Sani-bouw

Wanneer u last hebt van hardnekkig vuil in uw badkamer of bij ander sanitair kijkt u dan eens rond voor bijvoorbeeld intensieve tegelreiniger, marmer badkamerreiniging of zuurvrije vaseline. Grote kans dat u dan alles in uw sanitair echt schoon krijgt. Ook op het gebied van verlichting in uw sanitair kunnen wij u helpen. U kunt kijken voor inbouwspots of andere lampen. Voor ieder budget en voor iedere smaak is wel iets bij ons te vinden. Dus of u nu op zoek bent naar een perskoppeling, een pvc buis of een koker met siliconenkit, u kunt bij ons online terecht. Ook als u wilt klussen met professionele producten en installatiemateriaal kijkt u eens op onze website. We hebben een zeer volledig assortiment aan installatiemateriaal beschikbaar. Heeft u nog een vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op.