Hansa

1 tot 16 van 346

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 346

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hansa is een Duits merk dat is gespecialiseerd in kwalitatieve en innovatieve kranen. De visie waar dit Hansa voor staat is de beleving van het water door iedere gebruiker, op zijn geheel eigen manier. De kranen worden in meer dan 60 landen verkocht en deze onderneming hoort tot de top 3 van de aanbieders van kranen in Duitsland en Oostenrijk. In Duitsland zijn ze al een heel aantal keren winnaar geworden in een prestatieonderzoek onder aanbieders van badmengkranen. Als u kiest voor Hansa, kiest u dus duidelijk voor kwaliteit.

 

Het Hansa kranen assortiment

Of het nu om een exclusieve premiumarchitectuur of klassieke uitstraling gaat: HANSA heeft voor elke eis de passende mengkraan – altijd persoonlijk en in de allerbeste kwaliteit. De vormgeving van de producten reikt van een stijlvolle aanpassing, via minimalistische details tot architectonische hoogstaande topstukken. Met de innovatieve generatie IQ biedt HANSA vakmensen, planners, architecten en eigenaren van badkamers nieuwe mogelijkheden voor de vormgeving van badkamers. Het beste voorbeeld: de nieuwe aanraakvrije modellen uit de series HANSALOFT, HANSALIGNA en HANSASTELA. Deze combineren een energiezuinige techniek met een uitzonderlijk design en stellen daarmee nieuwe normen. Omdat ze op beweging reageren, stroomt het water alleen in de werkelijke benodigde hoeveelheid en temperatuur. Zo wordt er niets verspild. U bespaart zowel water als energie – elke keer dat u ze gebruikt.

Ook voor openbare ruimtes levert de mengkraanfabrikant ultramoderne vormen met het beste comfort en een consequente functionaliteit. De eis: openbare badruimtes omzetten in echte welzijnszones. De mengkranen zijn voor de meest uiteenlopende eisen verkrijgbaar in verschillende uitlooplengten, met infraroodbedieningen of start/stop-functie. Voor de zorgsector stelt HANSA de vereiste hygiëne en bediening, die nodig is voor zowel patiënten als het verplegend personeel, centraal.

 

Kranen van Hansa bij Sani-bouw

Wij bieden u een zeer compleet aanbod van kranen van het merk Hansa. Dus of u nu rondkijkt, zich oriënteert of daadwerkelijk zoekt naar een badkraan, een douchekop, een fonteinkraan, een keukenmengkraan of een wastafelmengkraan, u vindt ze bij ons op de website. Met de ruim 40 verschillende series in onze webshop, waaronder Nova, Smartshower, Designo, Form en Hansamix, zijn er bijna geen Hansa kranen waar wij u niet mee kunnen helpen. Ook als u op zoek bent naar onderdelen voor een kraan of u wilt bijvoorbeeld alleen de glijstang van de douchekraan vervangen, dan bieden wij u wat u daarvoor nodig hebt. Inclusief uitgebreid advies door echte badkamerspecialisten en desgewenst met vakkundige montage in heel Nederland, door één van onze vestigingen.

 

Verschillende kleuren en stijlen

Wanneer u kiest voor dit degelijke kwaliteitsmerk, dan kunt u qua stijl nog heel veel kanten op. De kranen van dit merk passen prima in een moderne badkamer. Maar smaken verschillen, dus misschien heeft u juist een wat meer klassieke smaak. Uiteraard wilt u dit dan ook graag doorvoeren in uw sanitair en dit is ook zeker mogelijk met het merk Hansa. Kijkt u rustig rond op onze website en kies de kleur kraan die het beste past bij uw badkamer. U kunt denken aan chroom, chroom-wit, graniet glas, RVS, spiegelglas, enz. Ook als u veel elementen in uw sanitair in de kleur wit of zwart hebt kunt u met dit merk slagen. De kranen zijn namelijk ook verkrijgbaar in wit of zwart. Dus welke voorkeur u ook heeft, kijkt u eens rond bij de kranen van Hansa voor op de wastafel, het aanrechtblad in de keuken of voor het dagelijks douchen, en laat u vooral verrassen door vorm met een functionaliteit.