Douchecabine

1 tot 16 van 60

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 60

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Iedereen heeft zijn eigen ideeen over hoe de perfecte badkamer er uit dient te zien. Voor de één is functionaliteit het meest belangrijke, voor de ander komt design weer op de eerste plaats. Het streven naar het combineren van beide elementen in één functioneel design ziet men in allerlei verschillende badkamerproducten - zoals het wastafelmeubel en verschillende baden - terug. Bij de douchecabine is dit verschijnsel echter heel sterk aanwezig. Deze biedt een verscheidenheid aan oplossingen en is in staat om ruimtegebrek om te zetten in een gevoel van ruimte. Het gebruik van de douchecabine in een badkamer omgeving gaat dan ook veel verder dan enkel het functionele.

 

Glas, profielen en scharnieren

 

Het belangrijkste kenmerk van de douchecabine is het glas. Profielen en scharnieren maken onderdeel uit van het ontwerp maar weten de stijlvolle transparante eigenschappen van het glas niet te belemmeren. Het resultaat is een prachtige harmonie met het meest fantastische en essentiële element dat met het glas lijkt te spelen - water. Een uitzondering hierop is het gebruik van gesatineerd glas of douchecabines die voorzien zijn van, met behulp van laser aangebrachte, decors. Ook het gebruik van LED verlichting, die met indirecte verlichting het glas laat oplichten, doorbreekt de transparantie van het de glazen douchecabine of de glazen douchewand van de inloopdouche.

 

Ontwerpvrijheid door veelzijdige douchebakken

 

Voor interieur ontwerpers bieden de vele verschijningsvormen zoals: de kwartronde douchecabine, de vijfhoek, de vierkante of de rechthoekige douchecabine - allemaal leverbaar in enorm veel verschillende maten - oplossingen bij het maken van badkamer ontwerpen. Natuurlijk zijn de wisa douchebakken hierop afgestemd zodat er altijd een match te maken is met de producten van de verschillende fabrikanten zoals: Novellini, Ideal Standard en Duscholux, die met de juiste balans de badkamer van transparantie blijven voorzien.