Henco koppelingen

1 tot 16 van 1167

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 1167

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Henco.

Henco is producent van kunststof fittingen, messing persfittingen, knelfittingen, verdelers en vloerverwarmingssystemen. De PVDF persfittingen zijn voorzien van elastische o-ringen en een roestvaste stalen huls. De PVDF steekfittingen en verdelers (Henco Vision) zijn voorzien van 1 externe en 2 interne o-ringen en een huls volledig uit PVDF. Zowel de pers- als steekfittingen in combinatie met de Henco meerlagenbuis staan garant voor een compleet systeem.

 

Henco vloerverwarming

Ook voor de vloerverwarming  geldt dat het hart van elk systeem de Henco meerlagenbuis is. Om een uitstekende montage van de Henco meerlagenbuis te garanderen, heeft Henco verschillende systemen in haar gamma onder de naam Hencofloor. Hencofloor is een onafhankelijke afdeling, gespecialiseerd in vloerverwarming en koelingapplicaties.

 

Eenvoudig installeren

Een nieuwe bad- of douchemengkraan installeren is nog nooit zo eenvoudig geweest met het type 28EV, de dubbele muurplaat voor inbouw. Voor opbouw heeft Henco het type 28F in haar gamma. Beide dubbele muurplaten hebben een hartafstand van 153 mm. Een vorstvrije buitenkraan is dan weer eenvoudig aan te sluiten op het sanitair met een messing persfitting met een vlakdichtende wartel-aansluiting. Deze fitting is beschikbaar in diameters 14mm t/m 32mm en oplopend van 1/2" tot en met 11/4". Het is een tweedelige vlakke koppeling (type 26P-Z) voor aansluitingen op appendages.
Waar vooral vroeger koper werd gebruikt voor gasinstallaties, kunt u bij een renovatie nu eenvoudig een overgang maken naar de Henco meerlagenbuis voor gas. Vooral de buismaat 16 mm laat zich in renovaties gemakkelijk verwerken in wanden en vloeren. Knelfitting type 30PG zorgt ervoor dat u uw volledige renovatie van de gasinstallatie kunt uitvoeren in een kunststof systeem.

 

Meer slimme oplossingen

Type 20F, een fitting met een dubbele functie. Het aansluiten van de design radiatoren bij een renovatie en tegelijkertijd op een eenvoudige manier plinten monteren. Zo biedt Henco steeds een passende oplossing voor uw specifieke behoefte bij een renovatie.

 

Meer Henco nieuws:

Henco Reno12 vloerverwarming met een lage opbouwhoogte

Henco perskoppelingen krijgen een vernieuwde pershuls

Messing spiestuk voor Henco Vision steekfittingen

Koppelen van verschillende kunststofbuis en koper

Henco naar koper slimme oplossingen