Bette baden en douchebakken

We hebben momenteel helaas geen producten in deze afdeling.

Baden en douchebakken van Bette in staal en emaille

Iedereen houdt ervan om eens een ontspannend Bette bad te nemen en helemaal tot rust te komen na een vermoeiende dag of een zware week. Tegenwoordig zijn er heel wat verschillende soorten baden en douches verkrijgbaar zodat je je badkamer volledig kan inrichten zoals je zelf wilt. Zo voel je je eerder en makkelijker op je gemak en kom je tot rust. Bette is, door de ervaring van tientallen jaren en expertise in het gebruik van mallen en het vormen van staal en veredelen van emaille, veruit de meest gespecialiseerde fabrikant van sanitair producten met als basismateriaal staal en de afwerking in emaille. Het draagt esthetiek en functionaliteit van al zijn producten hoog in het vaandel.


Bette baden

Het aanbod aan badkuipen van Bette is erg uitgebreid, voor iedere stijl of ruimte is er wel een passend bad te vinden. Het gamma bestaat uit rechthoekige of ovale badkuipen, ook in de vrijstaande variant, hoekbadkuipen en het zeshoekige hexagoon of het bad met acht hoekpunten in de vorm van de octagon. Ook kent het programma een groot aantal vrijstaande baden en badkuipen met ontmanteling maar bij alle modellen is het voordeel van staal en emaille terug te zien. Het ligbad of ook de douchebak kan met veel strakkere en meer minimalistische lijnen of hoeken worden uitgevoerd dan een exemplaar in een acryl uitvoering. Dit maakt dat het design en de aandacht voor lijnen in het ontwerp van het ligbad een verrijking zijn voor de badkamer of de douche. Er is ook gedacht aan speciale badkuipen die in kleine ruimten passen. Dit is een pluspunt voor wie slechts over beperkte ruimte beschikt en toch baden boven douchen verkiest.


Douchebakken van Bette en combinaties met baden

Wie zowel van douchen houdt als van baden kan kiezen voor een combi douche badkuip. Er zijn ook speciaal gevormde douchebakken verkrijgbaar net als doucheafscheidingen. Naast baden, in design uitvoeringen met bijpassende opzet- of inbouwwastafels, en de douchebak bevat het gamma van Bette nog veel meer producten voor de badkamer. Het biedt onder meer artikelen voor de waterinloop en de afvoer van zowel de douche als het bad. Daarnaast heeft het ook panelen voor de strakke afwerking van de zijdes van het ligbad en de douchebak alsook wastafels in het sanitair aanbod opgenomen. De toebehoren voor de badkuip en de douchebak worden aangevuld met producten om het sanitair schoon te maken en te onderhouden.


Kleuren en afmetingen

Het uitgebreide aanbod sanitair producten van Bette is, zoals met de modellen BetteArt en Bette One, functioneel en esthetisch. Om voor ieders interieur meerdere opties aan te kunnen bieden is er gewerkt met verschillende kleuren die in het gehele assortiment bij de badkuip, de douchebak en de wastafels van Bette te bestellen zijn. De voornaamste, stijlvolle kleuren die terug te vinden zijn, zijn: antraciet, antraciet-bruin, bicolour-350, beige, bruin, chroom, grijs, pergamon, wit en zwart. Qua afmetingen kan u ook steeds een model vinden dat mooi past in uw badkamer en met zijn fraaie lijnen en vormen tot de eyecatcher in de badruimte wordt.