Badkamer Hoogerheide

(Pin: 9458 6287)

Door de kleurstelling van de beige tegels op wand en vloer werkt deze badkamer, gerealiseerd in Hoogerheide, als een ruimte met een warme uitstraling met een modern tintje. Geen klassieke badkamer maar de warme tint van de vloertegels, versterkt door dezelfde kleur wandtegels, en het uiterlijk van steen roepen wel deze associatie op. Wat wel meteen duidelijk wordt is dat ook de gebruikte accessoires en handdoeken soms beeldbepalend zijn in de badkamers. De in dit geval in het badkamerontwerp gebruikte felrode handdoeken en het witte sanitair halen het vleugje van de klassieke indruk helemaal terug en maken er een hedendaagse badruimte van met warme, maar ook felle kleurtinten. Ook de houtnerf op de onderkast van het badkamermeubel voegt een stukje moderniteit toe aan deze badkamer uit Hoogerheide. Hiermee wordt het nog maar eens benadrukt dat een badkamerontwerp een goed beeld kan geven van de eindsituatie na oplevering, met de 360 view en 3D badkamer ontwerpen van Sani-bouw kunt u er zelfs al midden in staan voordat de renovatie is begonnen. Op de website veel inspirerende ontwerpen van toilet en badkamers als badkamerideeen boek. De Porcelanosa Portland vloertegels en wandtegels zijn leverbaar in verschillende maten waaronder 31.6x90cm en vierkante maten zoals 60x60cm of 80x80cm, voor de vloer. Als wandtegel is er ook een 3D afwerking in een keramische tegel beschikbaar die volledig waterdicht is.


Badruimte Hoogerheide met inloopdouche


Wat ook voor een balans zorgt bij de inrichting van deze badkamerstijl is de inloopdouche met glazen zijwand en bevestigingsstang van Novellini. Een inloopdouche uit glas en chroom, zeker de strakke varianten van Novelline, geven de badkamer ook een tijdloze ambiance. De douchegoot van Easydrain kan met verschillende afdekroosters worden uitgevoerd zodat deze passend te maken is bij de vormgeving van de inrichting. Verder is er in de inloopdouche een Hansgrohe thermostaatkraan Ecostat E en glijstang uit de Croma 100 Unica serie gemonteerd. Voor het makkelijk kunnen pakken van shampoo en doucheschuim is er een Keuco Moll douchekorf aan de muur bevestigd. Ook het ligbad van Sphinx uit de 300 collectie, in de maat 180x80cm, is voorzien van een bad thermostaatkraan van Hansgrohe Ecostat Comfort. Misschien niet altijd nodig omdat een klein temperatuurverloop bij het vullen van het ligbad minder relevant is maar als (klein)kinderen in het bad spelen tijdens het vullen of misschien zelf aan de badkraan kunnen draaien is een temperatuurblokkade wel een noodzakelijke voorziening. De handdouche bij het bad is ook van Hansgrohe.


Badkameraccessoires en het badmeubel


Er zijn meerdere badkameraccessoires in het ontwerp van deze badkamer Hoogerheide opgenomen, vaak vergeten maar accessoires ondersteunen daar waar het nodig is, een soort tailormade oplossing waarvan het gemak min of meer vanzelfsprekend aanwezig lijkt. Zoals bovenstaand beschreven kan de vormgeving van de badkameraccessoires een belangrijk hulpmiddel zijn om het design en de ambiance van badkamers te veranderen. De Keuco Moll collectie zet niet alleen een tijdloos stempel maar is ook gewoon puur en mooi van vormgeving. Naast het badkamermeubel is dan nog twee keer een glazen drinkglas of tandenpoetsglas, een zeepschaaltje en twee keer een handdoekhouder (en een handdoekstang naast de inloopdouche) opgehangen. Het met houtdecor afgewerkte badkamermeubel is van Riho voorzien van 2 lades in de breedte van 120cm. Twee wastafelkranen uit de serie Talis S van Hansgrohe sieren het wastafelblad dat eveneens van Riho is. Ook de bijbehorende spiegelkast met verlichting biedt meer dan voldoende en makkelijk toegankelijke bergruimte voor de dagelijkse badkamerbenodigdheden. De designradiator is van het eigen merk IB.

Een ontwerp voor uw eigen badkamer of toilet aanvragen? Een gratis en geheel vrijblijvende service.

Deze badkamer op uw tablet bekijken?
download onze gratis app en maak een
collectie van uw favoriete badkamers.

  

 .