Jado

2 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Jado kranen met een traditie

Het merk “Jado” maakt onderdeel uit van het internationaal gereputeerde Ideal Standard, dat zijn specialisme heeft in het sanitair voor badkamers en accessoires voor onder andere in de keuken en het toilet. Het product arsenaal strekt zich daarnaast uit van badkamer- en keukenkranen, douchesystemen tot badkamermeubilair en toebehoren. Indien u kiest voor een Jado kraan gaat een wereld aan kennis open die gebaseerd is op meer dan 100 jaar ervaring als het aankomt op de vervaardiging van badkamerkranen. De wortels van het merk “Jado” gaan immers terug tot het einde van de 19e eeuw. Het van oorsprong Duitse merk kan dus bogen op een indrukwekkende ervaring in de ontwikkeling en de vervaardiging van badkamerkranen. Om deze Duitse traditie van degelijkheid en deugdelijkheid verder te zetten, doen we een beroep op een wereldwijd netwerk van ontwerpers om de meest kwalitatief hoogstaande badkamer- en keukenkranen te produceren.


Comfort en algemeen welzijn met Jado

De deskundigheid, de kwaliteit en de betaalbaarheid die deze ervaring met zich brengt, levert meer dan alleen een badkamer- of een keukenkraan op, maar deze sanitair specialist staat ook voor een ganse filosofie van comfort en algemeen welzijn. Bij Ideal Standard International beschouwt men een badruimte als een te koesteren ruimte, waar het genot van reinigen en het daarmee samenhangende revitaliseren hand in hand gaan met hygiëne en ontspanning. Er is niets zo aangenaam als na een stressvolle dag op het werk zich in uw bad te laten wegglijden. De badkamerkranen van Jado vormen een perfecte aanvulling op uw badkuip waardoor u in alle rust en comfort volledig kunt genieten van de aangename werking die van design uit gaat. Met de stijlvolle en duurzame wastafelkranen van Jado voorziet u uw badkamermeubel of wastafel dan weer van een nieuw begin en een nieuw elan. Hiervoor zijn zeker de designklassiekers New Haven en Cubic zeer geschikt en vatten precies de kracht van de ontwerpen van dit bedrijf samen. Op dezelfde wijze wordt dit naadloos doorgezet in uw keuken waar de kranen Geometry en Neon de show maken en zorgen voor een frisse en moderne touch.


Een indrukwekkend gamma aan kranen voor badkamer en keuken

Het belangrijkste bij de keuze van een badkamer- en/of keukenkraan is te weten of het ook voor uw badkamer en uw keuken de juiste duurzame en stijlvolle kraan is. Met onze kranen maakt u alvast een uitstekende keuze, want Jado heeft een breed gamma van stijlvolle en uitstekend presterende badkamer- en keukenkranen van hoogwaardige kwaliteit te bieden die u op geen enkel ogenblik in de steek laten. Het assortiment bestaat onder meer uit wastafelkranen, bidetkranen en kranen voor de douche, de keuken of allerhande andere mengkranen. In dit aanbod is voor elke smaak en portemonnee dus wel een kraan te selecteren. Veel van het assortiment is op te zoeken in de Sani-bouw webshop, mocht uw model er niet tussen staan vraag dan gerust naar de (technische) mogelijkheden of om een prijsopgaaf. Onze klantenservice is doordeweeks tot 22:00 uur voor u bereikbaar.