Baden en Douchebakken

rechthoekige baden hoekbaden vrijstaande baden ronde baden

 Ligbaden

Hoekbad

 Vrijstaande bad

 Ronde baden

       
bad douche combinaties whirlpools plaatstalen baden 

 Bad/douche combinatie

 

 Whirlpools

 Plaatstalen baden

 
       
       

Een bad, een douche of een bad douche combinatie?

Badkamers zijn er in alle soorten en maten. De baden en douchebakken, die worden toegepast, zijn veelal afhankelijk naar de wensen van de klant. Moeten de baden en douchebakken wit of gekleurd zijn, van quaryl, acryl, plaatstaal of bijvoorbeeld solid surface. Moet het een vrijstaand klassiek bad op pootjes worden? Alles is mogelijk alleen hangt aan ieder speciaal product een apart prijskaartje. Het maar net wat men wilt uitgeven aan de badkamer.

 

Douchebakken

Douchebakken zijn in een volledig ingerichte badkamer een onmisbaar onderdeel van het totale douche gedeelte. Voor de aanschaf van de douchebak is het van groot belang vooraf na te gaan wat de afmeting en vorm moet zijn. De keuze uit douchebakken is enorm. Ook de hoogte van de douchbakken is van belang en af te stemmen op de leeftijd en eventueel lichamelijke gesteldheid. Tevens zijn er douchebakken die geschikt zijn om op gelijke hoogte met de tegels te plaatsen, hiermee kunt u een perfecte inloopdouche creeëren. Vooraf hiermee allemaal rekening houden kan later een hoop narigheid voorkomen. Voordat er een keuze moet worden gemaakt is het verstandig online te kijken welke soorten douchebakken er allemaal te verkrijgen zijn.

 

Ligbaden

Net zoals dat voor douchebakken geldt is dat ook bij ligbaden het geval. De keuze is zeer uitgebreid. Vooral de ligbaden zijn populair omdat als we aan een bad denken, denken we aan een ligbad waarin we heerlijk kunnen ontspannen. Naast het bad en aparte douche is er eventueel ook een bad-douche combinatie verkrijgbaar. Dit kan zijn doordat op de plaats waar gedouched gaat worden de bodem extra breed en vlak te houden zodat u hier perfect kunt staan om te douchen. Ook zijn er baden met een deur zodat u geen hoge instap hebt voor als u in het bad wilt stappen.  Baden kunnen voorzien zijn van armsteunen en of zijbeugels voor extra comfort of een kussentje zodat er heerlijk in gelegen kan worden. Daarbij heb je bij de baden de keuze uit vrijstaande baden en ingebouwde baden. Het is hierbij ook weer maar net waar de keuze naar uit gaat. Bijna alle baden kunnen worden toegepast met een whirlpool of spapool en voorzien van verlichting. Er zijn éénpersoons baden, twee persoons baden en zelfs baden waar men met vier personen heerlijk in kan relaxen.