Spiegel met verlichting

1 tot 16 van 56

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 56

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Heeft u een mooie verlichte spiegel voor in uw badkamer nodig? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij geven onze klanten het advies om een spiegel met verlichting te kopen zodat deze niet alleen algemeen bruikbaar is maar ook voor specifieke omstandigheden zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van make-up en het verzorgen van het gezicht bruikbaar is. Wij verkopen de spiegel met verlichting in alle maten en uitvoeringen waaronder design badkamerspiegels of uitvoeringen op een frame met ronde en ovale vormen. Een passende spiegel met de juiste lichtbron voegt een stukje sfeer toe aan uw badkamer.


Een verlichte spiegel geeft gebruiksgemak


Onze reden voor het adviseren van een spiegel met verlichting is, naast het aanbrengen van sfeer en warmte, eigenlijk een heel eenvoudige. Er zijn genoeg activiteiten waarvoor je een verlichte spiegel nodig hebt terwijl bij het ontbreken van een directe of indirecte lichtbron op of rondom spiegels het gebruik vaak beperkt wordt. U heeft de keuze uit veel spiegels met verlichting. Uiteraard kunt u een willekeurige exemplaar kiezen en ophangen, maar dat heeft niet altijd het gewenste resultaat. Zo is het vaak mooier als de breedte van de spiegel overeenkomt met de breedte van de wastafel of het wastafelmeubel. Ook dient de uitvoering van het lichtelement passend te zijn bij de stijl van het sanitair of de meubels in uw badkamer.


Spiegel met halogeen of LED verlichting


Er zijn verschillende types van verlichting voor de spiegel. Zo is er LED verlichting, deze lichtbronnen zijn, ten aanzien van de lichtopbrengst, gedurende de laatste jaren sterk verbeterd. Duurzaam en, door het geringe wattage, een laag verbruik van stroom zijn ook pluspunten van de lamp in LED uitvoering. Doordat deze lampen verhoudingsgewijs erg klein zijn en ook in een LED strip leverbaar zijn worden ze ook gebruikt voor het afgeven van indirect licht dat aan de onder en/of bovenzijde van de spiegel over de wand schijnt. Bij TL-verlichting, die inmiddels ook als LED te verkrijgen is, kunt u kiezen uit warm wit en wit. Een TL geeft een egaal verspreid licht af omdat de lichtopbrengst evenredig wordt verdeeld over de lamp. Een derde mogelijkheid is halogeen lampen, deze zijn warm en gelig van kleur en passen daardoor in ieder geval perfect bij een meer klassieke badkamer of modern badkamer ontwerp. Deze lampen zijn gemakkelijk vervangbaar en gaan minder lang mee dan TL- of LED spiegel met verlichting.