Wastafels

1 tot 16 van 784

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 784

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het brede aanbod van wastafels


Als u op zoek gaat naar een passende wastafel of zelfs wastafels zult u merken dat het aanbod hiervan enorm divers is. Kon men vroeger maar uit enkele vormen, merken en kleuren kiezen, tegenwoordig is ook voor de wastafels, voor wat het badkamerelement betreft, vrijwel alles mogelijk. Als u al ander sanitair hebt uitgekozen, is het uiteraard mooi om de wastafels uit dezelfde sanitair serie te nemen zodat deze hier goed bij aansluiten. Vaak is het echter andersom, men kiest vaak voor een bepaalde lijn van sanitair vanwege de stijl en vorm van de wastafels waarna het andere sanitair zoals het wandcloset deze keuze gewoon volgt. In het geval van een badkamermeubel met een opzet wastafel is dit echter vaak juist niet vanzelfsprekend omdat er van dit model juist weer veel vormen en maten zijn die het badkamermeubel als geheel meer expressie geven. Als u nog geheel vrij bent om te kiezen kunt u wat betreft stijl, grootte, kleur, vorm en merk nog alle kanten op, hier is het badkamerontwerp en de stijl die u hierin terugziet natuurlijk de rode draad voor het maken van de juiste keuzes.


Wastafels met stijl maar wel op de juiste hoogte.


Nostalgie is iets dat we de laatste jaren veel terug zien komen in de inrichting van woningen. Ook in de badkamer is dit te merken. Wanneer u die knusse sfeer van vroeger in uw badkamer wilt laten terugkomen, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een wastafel met een porseleinen waskom. Op deze manier waste men zich vroeger boven een kom. Kiest u liever een modernere stijl, ook dan is er veel mogelijk. Wanneer u een romantische stijl prefereert, kan het een optie zijn om te kiezen voor een keramische wastafel met aan de onderzijde bijvoorbeeld een golvende lijn. Alvorens u overgaat tot de aanschaf van een wastafel, is het belangrijk om goed na te denken over de hoogte van dit badkamerelement. Meestal komt een wastafel op een hoogte van zo'n 85 centimeter te hangen, maar omdat veel mensen tegenwoordig een redelijke lengte hebben, kan het fijn zijn om hem iets hoger te bevestigen, op zo'n 90 centimeter bijvoorbeeld. Als u zelf bij de muur gaat staan en uw handen uitsteekt, kunt u ervaren welke hoogte voor u het meest prettig is. Het moet tenslotte comfortabel zijn om de handen te wassen of de tanden te poetsen. Kijkt u ook naar de hoogte van de kraan. Ook hierbij is het van belang wat uw eisen zijn. Wilt u bijvoorbeeld ook uw haren kunnen wassen aan de wastafel, dan is het handig wanneer de kraan niet te laag is bevestigd.


Online bij Sani-bouw


U kunt bij ons modellen verkrijgen met 1 of 2 waskommen. Verder kunt u kiezen uit een ronde, driehoekige, ovale of rechthoekige vorm. Wat het model betreft, kunt u bij ons uitvoeringen met een hoek, dubbele wastafels, half ingebouwde en nog vele andere modellen vinden. Ook als het gaat om het merk en de kleur kunt u bij ons alle kanten op. Er is bij ons op de website vast en zeker een model te vinden dat geheel bij uw smaak en wensen past.