Huppe douche

7 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

7 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Huppe douchecabines

Wanneer u kiest voor Huppe, het merk voor douchecabines en innovatieve glazen zijwanden voor inloopdouches in de badkamers, dan kiest u voor een merk dat al jaren heeft bewezen te staan voor kwaliteit. Het begin van dit Duitse merk moeten we zelfs helemaal in 1889 zoeken. Toen ging het alleen niet om een douchecabine en de inloopdouche, maar om artikelen als zonweringsystemen. In 1996 brachten ze hun eerste douchescherm in Duitsland op de markt. Inmiddels leveren ze hun producten zoals douchecabines over de hele wereld en kunt u ook bij Sani-bouw terecht voor hun uitgebreide badkamer collectie van glazen wanden, douchedeuren en douchecabines. Kiest u voor deze degelijke fabrikant uit Duitsland, dan kunt u rekenen op sanitair dat uitsluitend bestaat uit hoogwaardige componenten. Duurzaamheid staat bij Huppe hoog in het vaandel. Zo worden tijdens de productieprocessen alleen natuurlijke grondstoffen gebruikt.


Het brede douche assortiment van Huppe

Wanneer u bent gevallen voor het sanitair merk Huppe en u wilt hun producten graag aanschaffen, voor uw badkamer dan kunt u kiezen uit een breed assortiment. U kunt uw volledige douchecabine, bestaande uit douchewanden, een douchedeur en accessoires samenstellen uit hun producten. Als het gaat om een douchedeur, dan kunt u kiezen uit allerlei mogelijkheden. Misschien wenst u een draaideur, dan is dit mogelijk. Deze zijn in verschillende kleuren en designs verkrijgbaar. Prefereert u een vouwdeur, een schuifdeur of een pendeldeur, de keus is aan u. Ook de zijwanden zijn in veel kleuren en designs leverbaar, zodat alles mooi kan aansluiten bij de rest van de douche en bij het geheel van uw sanitair. Ook zijn er glazen zijwanden voor het creëren van een inloopdouche in het assortiment opgenomen met net zo brede keuze- en selectiemogelijkheden als bij de overige producten van Huppe. U kunt van dit merk sanitair ook een zijwand voor uw bad verkrijgen. En wilt u de douche helemaal in stijl afmaken, dan kunt u ook nog besluiten om toebehoren voor de douche van ditzelfde merk aan te schaffen. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld zeephouders, e.d.


Ook in de webshop van Sani-bouw

Alle producten van Huppe kunt u voordelig verkrijgen bij Sani-bouw. Met het selectiemenu kunt u gerichte keuzes maken op serie, afmetingen of uitvoeringen zodat u snel de mogelijkheden voor uw badkamer inzichtelijk hebt. De douchecabines of zijwanden kunnen zowel op een passende douchebak alsook direct op de vloertegels geplaatst worden. Let u in het laatste geval of bij een platte douchebak wel op de hoogte van de cabine. De levertijd op de verschillende producten kan verschillen. Heeft u nog vragen over onze producten van het merk Huppe, bel dan gerust met de klantenservice.