Laufen baden en douchebakken

1 tot 16 van 26

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 26

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Laufen baden

Laufen heeft naast een compleet assortiment aan sanitair ook een groot palet aan douchebakken en baden die goed tot hun recht komen in iedere badkamerruimte. Badkamers met een royale afmeting en veel ruimte. Aan die ideale voldoen niet zo heel veel badkamers. De gemiddelde badkamer moet het doen met ongeveer acht vierkante meter oppervlak, maar met een juiste combinatie van baden, douchebakken en creativiteit kunnen de mooieste badkamers worden gerealiseerd.


Voor deze badkamers heeft Laufen Bathrooms met ‘Laufen solutions’ een serie baden en douchebakken ontwikkeld die voor iedere ruimte de passende afmetingen heeft - want bij ingewikkelde inbouwsituaties telt vaak iedere centimeter. Het assortiment baden en douchebakken kent talloze mogelijkheden. Bijvoorbeeld het ruimtebesparende hexagonale (zeshoekige) bad die in iedere badkamer past zonder dat het ligvlak kleiner wordt. Daarnaast heeft Laufen een aantal comfortabele vrijstaande baden.

 

Ook op het gebied van ruimtebesparende baden heeft Laufen een ruime keuze, ovale baden en rechthoekige modellen die dienen als slimme probleemoplossers. Met intelligent uitgewerkte geometrische vormen ondersteunen de baden het gevoel van welbehagen, de ruime diepte van 46 cm tot 48 cm en de royale bodemmaten van de Laufen baden beloven zeer veel badcomfort.

 

Laufen douchebakken


Alle Laufen douchebakken en baden zijn gemaakt van het hoogwaardige sanitair acryl. Acryl is hygiënisch, kan gemakkelijk worden schoongemaakt en is eenvoudig te monteren. Ook heeft Laufen vlakke douchebakken die 4,5 cm zeer laag zijn gehouden, zijn deze ook uitstekend geschikt voor het renoveren van de badkamer en door de lage instap levensloop bestendig.