Kermi douche

1 tot 16 van 999

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 999

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kermi douchecabines

Al 50 jaar lang zet het sanitairbedrijf Kermi zich in om mensen van dienst te zijn op het gebied het creëren van designradiatoren, verwarming, douchecabines en ander badkamergenot. Dit Duitse bedrijf hanteert een slogan die gebruik maakt van de naam die Duitsland heeft op het gebied van het produceren van producten met perfecte kwaliteit. Het ontwerpen en fabriceren van badkamerproducten die aan de eigen hoge kwaliteitseisen voldoen, maakt men waar door te werken met hoogwaardige grondstoffen en zeer moderne productietechnieken en enthousiaste medewerkers die met passie en toewijding hier aan willen bijdragen. In Duitsland behoren ze dan ook tot de marktleidende bedrijven op het gebied van douchecabines en daarnaast ontvingen ze verscheidene prijzen en onderscheidingen. Dit alles biedt de klant veel comfort, design, perfecte kwaliteit en harmonie in de badkamer. Als het aan Kermi ligt, zorgen deze elementen ervoor dat u een totale ontspanning beleeft in uw harmonieuze designbadkamer.


Producten van Kermi

Het sanitairbedrijf Kermi richt zich voornamelijk op de productie van douches, douchewanden en radiatoren voor in de badkamer of keuken. De radiatoren zijn in veel gevallen voorzien van een handdoekbeugel voor een perfecte afwerking. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in verwarmingstechniek. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan badkamerproducten van Kermi. Wij verkopen badwanden die er voor zorgen dat het water tijdens het douchen in het bad blijft mnaar ook douchedeuren die een nis omtoveren tot volwaardige en fraaie douchecabine. Mocht er geen nis of getegelde zijwand beschikbaar zijn of bent u op zoek naar maximale transparantie dan kunt u met een zijwand en een douchedeur aaneen gesloten een douchecabine vormen. Ook veel transparantie bij het plaatsen van enkel een glazen douchewand voor het creëren van een ruime inloopdouche in de badkamer. Ook in het gamma van de Kermi doucheproducten zijn een groot aantal toebehoren voor de doucheruimte of de designradiator in de badkamer.


Veel variaties mogelijk

Alle douchecabines en -wanden zijn beschikbaar in talloze varianten, vormen en afmetingen. U kunt bijvoorbeeld een standaard rechthoekige douchecabine nemen, maar wanneer u de ruimte heeft, kan het ook erg mooi zijn om te kiezen voor een vijfhoekig model. Wat betreft de kleur heeft u de keuze uit een heel aantal mogelijkheden, zoals matzilver, pergamon, ral wit en zilverglans. Met de badklapwanden van Kermi tovert u uw bad in een keer om tot een volwaardige douche. Verschillende modellen hiervan zijn niet alleen voorzien van veiligheidsglas, maar hebben tevens een smalle omranding van kunststof. Dit zorgt uiteraard voor extra veiligheid. Wilt u er absoluut zeker van zijn dat er geen water buiten het bad komt tijdens het douchen, neem dan een driedelige badwand. Veel van de badwanden hebben al een antikalkbehandeling gehad, waardoor u kunt genieten van een constante kwaliteit. Tenslotte dient u bij veel producten rekening te houden met een levertijd van zo'n 28 dagen. Op onze website vindt u hierover de exacte informatie. Hebt u nog vragen, u kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor persoonlijk advies in uw badkamersituatie.