Badkamerspiegel

1 tot 16 van 170

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 170

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een badkamerspiegel in alle maten


Een badkamerspiegel is iets wat in geen enkele badkamer kan ontbreken. Het maakt uw badkamer compleet. Maar welke spiegel past er nu het best in of bij uw badkamer? U moet daarbij rekening houden met verschillende wensen, zoals uw stijl, de gewenste kleur, de beschikbare ruimte, het doel van de spiegel, uw budget, etc. Er zijn genoeg mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een spiegel voor uw woning, uw bedrijf of voor openbare gelegenheden, u kunt bij Sani-bouw terecht!


Ons assortiment badkamerspiegels


Er zijn veel verschillende soorten badkamerspiegels. U kunt daarbij denken aan de spiegel met verlichting, een spiegel aan de wand of een spiegel op een standaard. Ook is het mogelijk om de spiegel met het badkamermeubel te combineren, de zogenaamde spiegelkast.


Alle badkamerspiegels zijn in verschillende kleuren en in verschillende formaten te verkrijgen. Wij verkopen verschillende merken spiegels, zodat er voor elk budget wat bij zit. De bekende merken Villeroy & Boch en Sphinx zitten in ons assortiment. Maar we verkopen ook badkamerspiegels van Detremmerie, Burgbad, Kludi, Keramag en Laufen. Door ons grote aanbod, zit er vast wel iets bij wat u aanspreekt.


Op zoek naar dé badkamerspiegel


U kunt onze badkamerspiegels eenvoudig online bestellen, zodat u niet de deur uit hoeft en de spiegel ook niet zelf hoeft te vervoeren. Zo is de badkamerspiegel makkelijk en snel in huis. U kunt bovenaan deze pagina in de verschillende categorieën zoeken. Daarbij kunt u aangeven wat uw verdere wensen zijn, zoals het formaat en de kleur. U wordt door ons geholpen bij uw zoektocht naar de badkamer(spiegel) van uw dromen!