Dornbracht kranen

1 tot 16 van 934

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 934

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dornbracht kranen met functionaliteit en vormgeving

De kranen van Dornbracht staan veelal bekend om zijn goede kwaliteit en schitterende designs. Het merk heeft vele internationale prijzen voor zijn ontwerpen in de wacht gesleept. De kranen zijn prachtig gestroomlijnd en zien er als ware kunststukken uit, wat vooral tot uiting komt bij de wastafelkranen in combinatie met de passende wastafel omgeving. Hierdoor vormen deze stijliconen een waardevolle aanvulling op de nieuwe wijze van het beleven van de badkamer, die tegenwoordig steeds meer wordt gezien als een domein waar men zich voor verfrissing en ontspanning kan terugtrekken. Na jarenlang onderzoek naar de mens en zijn badkamerrituelen is Dornbracht op deze trend ingesprongen met een groot aantal van haar modellen en de Balance Modules samen met de Elemental Spa zijn hier een paar voorbeelden van. Een van de grootste pluspunten van het merk is dat de kranen onderling gecombineerd en universeel kunnen worden ingezet. Zo wordt uw badkamer aangepast tot een ruimte met expressie waar rust en ontspanning overheerst.


Wastafelkranen en badkranen

Dornbracht biedt een diversiteit van verschillende kranen aan die niet alleen gekenmerkt worden door een ander design maar soms ook door een volledig andere functionaliteit. Een relaxdouche waarbij u ligt of zit, een voetenverzorgingszone die tevens lichaam en geest tot rust brengt of de extase van een bijzondere 3-gats mengkraan zoals de Lulu. Met de wastafelkranen en douchekranen of badkranen van Dornbracht wordt stijl en functionaliteit in de badkamer of douche geïntroduceerd. Meer perfectie in vormgeving biedt het design van de kranenserie Gentle die van zich laat spreken door eenvoud en duurzaamheid uit te stralen. Deze modellen zijn onder andere gemaakt van chroom in combinatie van mat kunststof, dat in 4 verschillende kleuren leverbaar is. Met de wastafelkranen van Gentle brengt u elegantie in uw badkamer aan. Met de productielijn Deque creëert Dornbracht, door het strakke ontwerp en rustig stromend water, een soort natuurlijke balans in uw badkamer. De kraan zit bewust dicht op uw bad of wastafel zodat uw aandacht naar het stromende water wordt getrokken. Een ander design is SELV met een zeer elegante tijdloze uitstraling, zeker bij de uitvoering van de wastafelkraan en het juiste interieur van de badkamer en suite. De vorm is wat minder opvallend, maar het individuele interieur van de badkamer komt hierdoor sterker naar voren.


Douchekranen

Dornbracht produceert adembenemend mooie praktische douchekranen. Ze produceren verschillende soort stralen, van grote waterdruppels tot een soort waterval. Tevens zijn er ook stevige waterstralen mogelijk, die het lichaam doen masseren. Zoals bovenstaand al aangeduid gaat het hierbij niet enkel om de vormgeving van de kraan maar zeker ook om de beleving die er aan verbonden is. Hebt u wel eens gehoord van de horizontale douche van Dornbracht, waar u in een liggende of zittende houding doucht. Hierdoor zult u zich nog meer kunt ontspannen. De douchekranen zijn niet alleen praktisch en van goede kwaliteit, maar ook een lust voor het oog. Met de prachtige kranen van Dornbracht, maakt u van uw badkamer een comfortabele ruimte van ontspanning en kalmte.