Grohe kranen

1 tot 16 van 1063

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 1063

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grohe kranen en producten voor de douche

Wanneer men leest of hoort over Grohe zal er waarschijnlijk al spoedig een associatie plaatsvinden met kranen of met doucheproducten. Grohe is dan ook de grootste fabrikant van kranen en douchesystemen over de gehele wereld. Vier fundamentele pijlers zijn zeer evident voor dit bedrijf. Het gaat dan om kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid die de leidende positie van het bedrijf en de ontwikkelingsvoorsprong vast moeten houden. Wanneer u al enige ervaring hebt met kranen van Grohe, zult u de kwaliteit en duurzaamheid van hun kranen en handdouches vast en zeker kunnen beamen.

 

De fundamentele pijlers

Een van de pijlers waar het merk Grohe op bouwt, is design. Uiteraard vinden we het esthetische element allemaal belangrijk bij ons sanitair, maar bij dit merk van kranen en doucheproducten gaat het om meer dan dat. Dit design is een van de kwaliteitskenmerken en waarborgt een perfecte synthese tussen vorm en functie. De kwaliteit waar zij voor staan kan vastgehouden worden door uitgebreide testen die plaatsvinden in testlaboratoria in het Zwarte Woud in Duitsland. De pijler technologie zorgt voor o.a. een soepele bediening van de kranen, een nauwkeurige temperatuurbeheersing en een langdurige stralende glans. Tenslotte zorgt de Grohe EcoJoy voor een duurzame omgang met het water.


De producten van Grohe

Wilt u een kwaliteitskraan van het merk Grohe aanschaffen, dan kunt u bij Sani-bouw alle kanten op. Wij leveren van dit merk badmengkranen, bidetmengkranen, douchearmen, douchekoppen, doucheslangen, douchesets en systemen, aansluitingen, wastafelkranen, thermostaatkranen voor douche en bad, enz. De verschillende kranen en slangen zijn verkrijgbaar in diverse lengten en u als het gaat om de breedte, kunt u kiezen uit 3 maten. Ons assortiment bevat zeer veel series van het merk Grohe, dus er is vast en zeker een kraan bij die aansluit bij uw stijl, interieur en wensen. De diverse kranen en douchesets zijn daarnaast ook verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Zo heeft u de keus uit bijvoorbeeld glans verchroomd, chroom-goud, rvs look en zelfs ook geel, blauw of goud. Of wat denkt u van een Grohe Rainshower handdouche in de kleur rose, als uw badkamer hier niet van opfleurt. Kortom, kiest u voor de kranen in uw woning voor onmiskenbare kwaliteit met een onmiskenbaar design en heeft u graag een ruime keuze? Kijk dan zeker verder op onze Sani-bouw website en ontdekt de vele mogelijkheden. Hebt u nog vragen of wilt u advies, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze klantenservice is hiervoor doordeweeks tot 22:00 uur bereikbaar zodat u ook na kantoortijden techt kunt voor adviers of vragen over dit product.