Provenza tegels

1 tot 16 van 32

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 32

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Provenza tegels

Provenza tegels kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het leggen van een tegelvloer in huis of kantoor als u van exclusiviteit en een geweldige uitstraling houdt. De fabriek is in 1975 in Italië opgericht. Het is een merk dat altijd zeer vernieuwend is gebleven en bij het produceren van vloertegels worden de nieuwste technieken gebruikt. In 2009 is het bedrijf overgenomen door de Emilceramica Group. Op deze manier kon men er voor zorgen dat de hoogwaardige kwaliteit gewaarborgd blijft. De passie voor design en oog voor detail heeft er voor gezorgd dat deze fabriek tot de top van de wereld behoort voor het leveren van exclusieve producten zoals de wandtegels en vloertegels.


Originaliteit en detail creëert tegeltrends

Innovatie en originaliteit is een van de belangrijkste punten voor Provenza. Voor het maken van de Provenza tegels voeren ze alleen op hun eigen visie. Ze maken geweldige ontwerpen die dicht bij de natuur liggen. Ook worden extreme design uitgewerkt maar altijd zal de exclusiviteit de boventoon voeren. Ook de innovaties op het gebied van duurzaamheid is voor het bedrijf van groot belang. De introductie van de W-age serie tegels heeft praktisch iedereen doen verbazen. De bijzondere manier waarmee dit product is gemaakt is direct zichtbaar als men de tegel bekijkt. Met deze Provenza tegels haalt u de exclusiviteit en geweldige uitstraling in huis.


Formaten en tegeldecors

De Provenza tegels zijn in vele formaten verkrijgbaar. Je kan formaten aanschaffen van 20x 120 cm maar ook van 60x60 cm. Ook is het mogelijk om zeshoekige tegels of tegelstroken te gebruiken voor het leggen van de tegelvloer. De Provenza tegels zijn zeer divers en bevatten series die bestaan uit een mix van steenlook vloertegels tot aan versleten houtdecor vloertegels. Bij de Provenza tegels zal niet een tegel gelijk zijn aan de andere. Hierdoor wordt bij het leggen van tegelvloer een uniek effect gecreëerd.