Duscholux douche

1 tot 16 van 109

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 109

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Duscholux doucheproducten

Het sanitairbedrijf Duscholux begon aan het einde van de jaren '60 met de productie van douchecabines en douchewanden. Zij legden hiermee de basis van de productie van conventionele douchewanden in Europa, een echte primeur dus. Daarmee waren zij tegelijkertijd leider op de markt van douchewanden, douchecabines, ligbaden en ook douchebakken in verschillende vormen en maten. Een opgebouwde voorsprong die Duscholux gedurende de afgelopen jaren natuurlijk heeft geprobeerd te behouden. Met vier productievestigingen en diverse verkoopafdelingen produceren en verkopen zij over vrijwel de hele wereld. Het hoofdkantoor van Duscholux bevindt zich in Zwitserland, in het stadje Thun.


Ontwikkeling van de douchecabine

Nadat de basis gelegd was door middel van de ontwikkeling van de eerste douchecabine, die de basis uitvoering betreft van de douchewand zoals we die nu kennen, vond er een enorme groei en verdere perfectionering van de douche en badkamer producten plaats in de afgelopen decennia. Er zijn veel innovatieve productverbeteringen aangebracht die er toe hebben geleid dat Duscholux absoluut een belangrijke speler geworden en gebleven is op het gebied van baden, douchebakken en andere doucheproducten voor de badkamer zoals douchecabines. Het toendertijd als eerste starten met de productie van douchewanden heeft in ieder geval aangetoond dat dit een bedrijf betreft waar innovatie en het streven naar vernieuwende en bijzondere producten op een heel hoge plaats in de organisatie staat. Ook op dit moment ontbreekt het niet aan deze pioniersgeest die nodig is om hun positie in deze markt van badkamerproducten te behouden en verder uit te bouwen.


Assortiment

Tegenwoordig levert en produceert het sanitairbedrijf Duscholux meer dan de douchecabines en -wanden waar het allemaal mee begon. Zoals eerder benoemt produceren zij nu ook douchebakken, ligbaden, al of niet met whirlpool systemen, massagepanelen en zelfs stoomcabines. Ze hebben hierbij oog voor het geheel van de markt en bieden originele producten aan van zeer gunstig geprijsde basismodellen tot zeer luxe producten. Hierbij is de focus sterk gericht op het personaliseren van allerlei oplossingen voor de douche en het bad. Er wordt goed gekeken naar wat de klant wil en op deze manier wordt tegemoet gekomen aan de wensen van de badkamergebruiker. Tenslotte wordt door de degelijke kwaliteit een zeer lange levensduur gewaarborgd.


Duscholux bij Sani-bouw

U kunt bij ons terecht voor douchedeuren, douchewanden, zijwanden, douchezitjes en toebehoren voor de douche. Wat betreft de douchewanden heeft u de keus uit een inloopdouche, een eenvoudige douchewand van een kwart rond of een rechthoekige vorm. Of u neemt een vijfhoekige douchewand wanneer u wat meer ruimte wilt tijdens het douchen. De meeste modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren edelmat-helder glas, platina zilver, wit en zilver mat. Op deze manier is er in het assortiment van Duscholux ook bij ons voor elke klant wel iets te vinden. De diverse uitvoeringen van de wanden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Tenslotte is er op de meeste producten een levertijd, deze kunt u bij het product terugvinden. Hebt u nog vragen, neemt u gerust en vrijblijvend contact met ons op.