REX tegels

1 tot 16 van 66

   

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 66

   

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rex tegels worden geproduceerd door de tegelproducent Rex Ceramiche. Rex Ceramiche bestaat sinds 1968 en ze produceren luxe tegels van kwaliteit met een hoge esthetische waarde. De vloertegels geven de ruimte een exclusieve uitstraling. Rex tegels komen voor in verschillende series. Op deze pagina vindt u meer informatie over Rex tegels en wat de kenmerken zijn van de populairste series.


Waarom Rex tegels?

Bij Rex Ceramiche maken ze gebruik van de beste productietechnieken om kwalitatief goede tegels af te leveren. De tegels zijn slijtvast, krasvast en kleurvast. Hierdoor hebben de vloertegels een lange levensduur en kunt u jarenlang van ze genieten zonder dat de schoonheid afneemt.


Pietra del Nord

In de serie Pietra del Nord wordt gebruik gemaakt van blauwsteen. De uitstraling is donker en strak. Vroeger werd het veel toegepast in paleizen en kathedralen. Tegenwoordig worden de tegels in een modern jasje gegoten.


Selection Oak

De Selection Oak serie maakt gebruik van houtkleuren. Met deze houttegels lijkt het alsof je een houten vloer hebt, maar het biedt de kwaliteit van tegels. De vloer zorgt voor een warme en gemoedelijke sfeer. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleurtinten en oppervlakte afwerkingen.


La Roche di Rex

De rex tegels in deze serie worden gekenmerkt door het gebruik van de uitstraling van natuursteen. Natuursteen zorgt voor een luxe en exclusieve uitstraling. Omdat natuursteen een natuurproduct is, zal geen enkele tegel precies hetzelfde zijn. Zo ontstaat er een unieke vloer.

 

Unique

De Rex Unique tegels zijn beschikbaar in twee oppervlakken, mat voor binnen en grip voor buiten. De acht kleuren van de Rex Cerart Unique collectie zorgen voor een make-up van kleuren in zowel koude als warme tinten. Hierdoor ontstaat er met Rex Unique een unieke en perfecte oplossing voor alle interieurtoepassingen, of dit nu een modern, tijdloos of industrieel interieurontwerp betreft.

 

Le Essenze di Rex

Rijke en kostbare houten vloeren zoals parket of de houtdecor tegels van Le Essenze di Rex doen, met het allergrootste respect, denken aan de natuur en geven deze een nieuwe betekenis. De charme van het geraffineerde hout dat met verfijnde en eigentijdse toepassingen de leefruimte op een nieuwe manier interpreteert. Binnen de Rex Cerart Le Essenze di Rex collectie zijn er twee verschillende houtdecor tegels beschikbaar: Ebano met zijn opvallende houtnerf en Wengé vanwege de intensiteit van de kleur.

 

Pierres

De belangrijkste nieuwigheden die met de Rex tegels Pierres worden toegevoegd zijn de drie verschillende afwerkingen die verkrijgbaar zijn in alle kleuren: mat (bekend als gezoet), gepolijst en gestructureerd. Met deze noviteit in de tegelcollectie Pierres creëert Rex Cerart direct een voorsprong op de concurrentie: een project, één collectie. Dit is de eerste keer dat Rex tegels een enkele tegelcollectie aanbiedt voor meerdere eindtoepassingen. Architecten en ontwerpers kunnen met Rex Cerart Pierres tegels dus kiezen uit verschillende afwerkingen zonder dat zij hun toevlucht hoeven te nemen tot enig ander materiaal.

 

Matouche

Matouche wandtegels Van Rex Cerart geven een sensuele uitstraling met de warme schoonheid van leer. Een exclusief, zacht en compact materiaal in één groot tegelformaat: 60x60 cm. Verkrijgbaar in 3 kleuren - Ivoire, Tabac, Charbon. De Rex Matouche tegel verandert de kamers in weelderige instellingen met unieke sensaties. Met de texturen Peau, Elef en Croco creëert het luxe en het zeldzame plezier van natuurlijk en elegant materiaal met een nieuwe betekenis voor het interieur.

 

Nog meer series

Rex Ceramiche heeft nog veel meer vloertegel series in hun assortiment. Dat zijn de volgende:

 • Alabastri di Rex
 • Ardoise
 • Crema Marfil Select
 • Extra Light
 • Gold
 • Horn
 • I Bianchi di Rex
 • I Marmi di Rex
 • Leaves
 • Taiga


Neem voor meer informatie over wand- en vloertegels contact met ons op. Wij informeren u over de rex tegels en we kunnen u advies geven aan de hand van uw wensen en eisen.