Badkamer Ossendrecht

(Pin: 0948 5685)

Badkamer met twee deuren


Door de combinatie van witte wandtegels met een mix van tegels, die zowel op de wand als op de vloer zijn toegepast, ontstaat er een fris uitziende badkamer die door de kleurnuances in de mix van tegels ook warmte mee krijgt. Misschien een bijzondere eigenschap van de Mosa Uni tegels die, met een maat van net geen 15x15cm en een mix met drie verschillende tinten, voor een groot gedeelte voor deze uitstraling verantwoordelijk zijn. De matte afwerking van de grijstinten bij de Mosa Uni tegels zorgt voor een natuurlijke look en sfeer die je haast, net zoals aardtinten, als steentinten zou kunnen omschrijven. Door het gebruik van de mat witte wandtegels van het merk Stiles in de maat 50x25cm ontstaat contrast, wat dit effect verder versterkt.


Een goed badkamerontwerp


Deze badkamer wordt ook gekenmerkt door de aanwezigheid van twee deuren. Vaak een aandachtspunt bij het badkamerontwerp, zeker bij kleine badkamers, omdat het niet alleen een extra gedeelte van de wand ‘bezet’ maar ook omdat er een bepaalde ‘loop’ door de badkamer ontstaat. Hier dien je bij het ontwerpen van badkamers terdege rekening mee te houden, niets is meer storend dan jarenlang door te ruimte heen te moeten manoeuvreren. In deze badkamer was het echter mogelijk om een verdeling te maken tussen een wand met minder diepe artikelen zoals een ondiep badkamermeubel van slechts 38cm uit de Riho Slimline serie, compleet met de wastafelkraan Focus S van Hansgrohe, een spiegelkast met verlichting en een halfhoge badkamerkast van 35x35cm, eveneens uit de Riho Slimline serie. Ook de designradiator Zehnder Zeno die in het detail gekenmerkt wordt door zijn opvallende en fraaie vormgeving, belemmerd natuurlijk de doorgang ook niet.


Douchecabine en douchebak met afwijkende maten


De douchebak van Bette is een echte bijzonderheid, niet alleen omdat dit plaatstaal is met een emaille afwerking, maar met name door de maatvoering als kwartronde douchebak van 120x80cm. Geëmailleerd plaatstaal is het kenmerk van Bette, zowel voor baden alsook douchebakken. Een materiaal dat eeuwig mooi blijft en vaak verrast door de mogelijkheden van bijzondere vormgeving. De douchecabine van Hüppe is uiteraard ook uitgevoerd in de 120x80cm en garandeert daarmee voldoende ruimte voor een, samen met de Croma 100 douche van Hansgrohe, aangename en ontspannende douche. Dit wordt ook ondersteund door het nisje dat in de douche is opgenomen, gemakkelijk voor de producten die u in de douche nodig heeft, Tussen de douchecabine en het compacte wandcloset van Laufen Pro is nog een tweede badkamerkast van Riho Slimline opgehangen waarmee extra bergruimte voor bijvoorbeeld handdoeken ontstaat. Het inbouwreservoir waar de compact Laufen Pro van 48cm aan is bevestigd is van Viega, evenals het bedienpaneel.


Badkameraccessoires


In de meeste badkamers worden accessoires vaak als laatste bedacht en geplaatst. Natuurlijk is er niets op tegen om pas na de badkamerrenovatie de kleur en uitvoering van de accessoires, als finishing touch, te bepalen. Maar om zeker te zijn dat er ook voldoende ruimte is op de juiste plaatsen is het wel handig om de badkameraccessoires in het badkamerontwerp vast mee te nemen. De badkameraccessoires die hier zijn ingetekend zijn van Keuco uit de serie Edition 200. Ondanks dat het er toch een aantal zijn: toiletborstelhouder, handdoekhaakje, zeepdispencer, houder voor vochtige doekjes, cosmeticaspiegel, tandenpoetsbeker en een houder voor toiletpapier passen ze goed in het ontwerp en ondersteunen hun functionaliteit doordat ze op de meest ideale plekken zijn aangebracht. Daarbij valt eigenlijk ook pas op hoe uitgebreid de Keuco serie Edition 200 van accessoires voor badkamers eigenlijk is.

Een ontwerp voor uw eigen badkamer of toilet aanvragen? Een gratis en geheel vrijblijvende service.

Deze badkamer op uw tablet bekijken?
download onze gratis app en maak een
collectie van uw favoriete badkamers.

  

 .