Douchestang

1 tot 16 van 197

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 197

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De douchestang zorgt voor gemak in de douche


Een douchestang is veel meer dan alleen maar een hulpstuk voor in uw douchecabine. Het zorgt ervoor dat u op een heerlijk ontspannen manier gebruikt kunt maken van uw douche. Daarnaast is het mogelijk om uw douchestang te verfraaien met andere hulpmiddelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een douchestang die behalve een hoofddouche ook een handdouche heeft. Reuze handig als u bijvoorbeeld even uw voeten wilt wassen of wilt douchen zonder uw haren nat te willen maken. Ook een zeepbakje behoort tot de mogelijkheden of een planchet om de shampoo en zeepflessen op weg te kunnen zetten tijdens het douchen. Hiermee blijven deze binnen handbereik wat gemak biedt aan de gebruiker.


Een glijstang in de douche is voor groot en klein


Een douchestang is er in verschillende maten, waardoor u, afhankelijk van uw lengte, de douchekop naar boven of naar beneden kunt laten glijden op de voor u noodzakelijke hoogte. Onze Hansa douchestangen van Hansabasicjet tot Hansaviva en de Kludi A-QA tot de Freshline zijn van een duurzame kwaliteit en doordacht design met gebruiksgemak. Hierdoor is het verstellen van de douchekop niet alleen eenvoudig maar is het verstellen ook keer op keer te herhalen zonder dat er sprake is van storingen of slijtage. Hoe vaak u de douchekop versteld maakt dus niet uit zodat uw hele gezin, van groot naar klein, optimaal gebruik kan maken van een verfrissende douche.


Een goede glijstang is belangrijk


De chromen douchestang is zeer makkelijk schoon te houden. en u zult er jarenlang plezier aan beleven. Juist omdat u dagelijks in de douche te vinden bent is de aanschaf van een douchestang die bij u past iets om toch even goed bij stil te staan. Het is een onderdeel dat snel over het hoofd gezien wordt maar wat, op de wastafelkraan na, misschien wel het meest gebruikt wordt in een badkamer. Ga dus goed na wat u wilt en hoe u er gebruik van maakt. Op onze site staan vele voorbeelden van douchestangen die bij Sani-bouw verkrijgbaar zijn.