Koralle douche

1 tot 16 van 186

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 186

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Koralle douchecabines

Het Zwitserse bedrijf Koralle is met een uiterst compleet programma van douchecabines, inloopdouches en douchewanden, reeds meer dan 42 jaar actief aanwezig in de sector van badkamers. Het bedrijf is er bovendien in gespecialiseerd om oplossingen voor uw douche omgeving te bieden die perfect aan uw behoeften en aan die van uw doucheruimte voldoen.
Het merk staat er om bekend douchewanden, douchebakken, douchecabines en baden van een absolute Zwitserse topkwaliteit te leveren. Er wordt dan ook voortdurend gewerkt aan ontwikkelingen en innovaties om het plezier van het douchen en de uitstraling in de badkamer te verbeteren. Anderzijds wil Koralle ook het reinigen van de douche vereenvoudigen zodat u meer van uw douchecabine kunt genieten doordat deze minder vaak schoongemaakt hoeft te worden door het ontbreken of sterk verminderen van kalkstrepen en verontreinigingen op het glas. Deze beschermlaag heet ShowerGuard en wordt op het glas van de douchewand aangebracht waardoor het glas op microscopisch niveau zo glad wordt dat vuil er praktisch niet meer aan blijft hangen en als het ware gewoon wegspoelt.
Koralle draagt kwaliteit en comfort hoog in het vaandel en heeft dan ook alles in huis om van uw badkamer een plaats te maken waar kwaliteit, comfort, design en harmonie hand in hand gaan.


Variaties met Koralle zijn prima mogelijk

Binnen het gamma van deze fabrikant is het mogelijk om je eigen ultieme douche modulair in de badkamer op te bouwen. Alle bad- en douchewanden zijn namelijk beschikbaar in heel wat varianten, afmetingen, vormen en kleuren. Daarnaast biedt deze firma ook nog heel wat toebehoren voor de douchecabines. Denk hierbij aan: haakse profielen, stabiliteitsstangen, strippensets en verbindingsprofielen.
U kunt voor een praktische douchecabine kiezen, maar wanneer u er plek voor heeft is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te opteren voor een vijfhoekig model of een inloopdouche wand. Voor iedere ruimte kunt u uw eigen douche samenstellen. Door middel van een badwand van Koralle kunt u uw bad in een handomdraai tot een volwaardige douche maken. Naast de vele aanpassingsmogelijkheden die bovenstaand zijn benoemd zijn er ook veel design cabines in het programma opgenomen. Een perfect voorbeeld hiervan is de Koralle S550 die ontworpen is door de beroemde designer Antonio Citterio. Een modern vormgegeven cabine in chroom en glas met een geweldige minimalistische profielvorm.


Douchedeuren en douchewanden

Er zijn heel wat verschillende soorten deuren in het Koralle gamma: pendeldeuren, schuifdeuren en draaideuren (al dan niet met vast segment. Deze deuren kunnen uit één stuk bestaan, maar kunnen ook 2- of 3-delig zijn. Wat kleuren betreft, is er eveneens de keuze uit een uitgebreid aanbod: aluminium chroom-helder plus, aluminium mat-helder plus, aluminium zilver-helder glas, aluminium zilver-helder, plus, aluminium (glanzend of mat), aluminium mat-helder, aluminium mat/helder, glans aluminium-helder plus of wit. De belangrijkste modellen in wanden voor de douche zijn: de wanden voor een inloopdouche, deze voor een kwartronde of rechthoekige douchecabine en wanden voor douches in de vorm van een vijfhoek. Koralle heeft oneindig veel mogelijkheden voor uw badkamer te bieden om u daarvoor de ideale douchecabine te kunnen bezorgen.