Designradiator

1 tot 16 van 638

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 638

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tijd voor verandering?


Wanneer u besluit uw radiatoren te vervangen, omdat u bijvoorbeeld toe bent aan een nieuwe badkamer of keuken, dan is de aanschaf van een designradiator iets om over na te denken. Sterker nog, het mag eigenlijk niet ontbreken in uw nieuwe interieur. Niet alleen vanwege de moderne uitstraling, maar zeker ook door de vele voordelen die een designradiator, veelal ook badkamerradiator of handdoekradiator genoemd, biedt.


De design- en badkamerradiator


Of de designradiator nu in de badkamer of keuken hangt, doet er niet zo heel veel toe. De voordelen blijven eender. Zo neemt de designradiator of badkamerradiator aanzienlijk minder ruimte in beslag dan de ouderwetse radiatoren en is het uiterlijk perfect aan te passen bij uw net vernieuwde keuken of badkamer. Verder is deze heel goed schoon te houden en is de levensduur aanzienlijk langer dan u gewend bent van uw oude badkamerradiator. Dit omdat deze veelal van aluminium gemaakt zijn en in de fabriek van meerdere laklagen zijn voorzien waardoor er geen roestvorming kan ontstaan.


De designradiator in alle vormen en maten


De badkamerradiator is in verschillende vormen en zeer veel verschillende afmetingen te verkrijgen. Afhankelijk van de inrichtingsstijl van uw ruimte zijn er dan ook bijpassende modellen te kiezen. Ook qua kleur heeft u een uitgebreide keuze, zodat er altijd wel een designradiator te vinden is die bij uw keuken of badkamer en uw wensen past. Veel modellen kunnen ook worden voorzien van een centraal, in chroom of RVS, uitgevoerde thermostaatknop. Met dergelijke unit zijn echt alle leidingen aan het zicht te onttrekken wat voor een nog fraaier en strakker ogend resultaat zorgt. Ook bieden we een groot assortiment aan elektrische design radiatoren. De grootte van de radiator wordt mede bepaald door de warmte afgifte die noodzakelijk is om de ruimte op temperatuur te houden.


Open interieur


De tijd dat badkamers en keukens achter gesloten deuren schuilgingen is voorbij. Tegenwoordig mogen beide ruimtes gezien worden en in de keuken wordt zelfs volop geleefd. Een duurzame designradiator die een aanvulling is op uw interieurstijl en ook voor een behaaglijk warme omgeving zorgt zal dus zeker niet misstaan. Vragen of laten berekenen welke designradiator passend is voor uw ruimte of interieur? Neem gerust contact op met onze servicedesk. In onze showroom ziet u ook vele toepassingen van design radiatoren.