Badkamerradio

3 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Geef uw badkamer iets extra's met een badkamerradio

 

De badkamer is een plek in uw woning waar u zich even kunt terug trekken om tot rust te komen. Zeker na een drukke dag, kunt u zich hier even heerlijk ontspannen. Helemaal ideaal zou het zijn als u daarbij ook nog naar uw favoriete muziek kunt luisteren. Een badkamerradio is waterdicht en speciaal gemaakt voor een vochtige ruimte.

 

De mogelijkheden

 

U kunt kiezen voor een inbouwradio, deze wordt in het plafond of de muur verwerkt. Ook de bijbehorende luidsprekers of speakers worden op dezelfde wijze ingebouwd.Dit geeft een luxe en exclusieve uitstraling. En met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u de radio bedienen. Bij sommige kunt u de radio zelfs bedienen onder de douche, deze afstandsbedieningen kunnen tegen stromend water. Zo kunt u onder de douche bepalen wat het juiste volume is, of veranderen van radiozender of doorklikken naar de volgende MP3.
Een andere mogelijkheid is de vrijstaande badkamerradio. Deze heeft als voordelen dat het goedkoper is dan de inbouwradio, makkelijker te verplaatsen is en overal geplaatst kan worden.


Is een badkamerradio iets voor u?

 

Wist u dat in huis de badkamer de plek is waar het meeste gezongen wordt? Bent u iemand die graag zijn zangkwaliteiten oefent onder de douche? Dan is een badkamerradio zeker iets voor u. Luister naar uw favourite muziek vanaf uw iphone of favoriete radiozender en zing de hits mee. Maar ook als u zelf niet zo dol bent op zingen kan een badkamerradio een aangename toevoeging zijn. Luister bijvoorbeeld naar het nieuws, zo blijft u altijd op de hoogte. Ook bij een romantische avond zou een muziekje op de achtergrond geen gek idee zijn.
Badkamerradio's zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Wij hebben een breed assortiment, zodat er altijd een radio is die past bij de stijl van uw badkamer.