Caesar tegels

1 tot 16 van 72

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 72

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Caesar tegels

Het Italiaanse bedrijf Caesar is producent van de hoogste kwaliteit porcellanato tegels. Niet alleen zijn de tegels van Caesar erg mooi om te zien, ook zijn deze tegels bijzonder sterk en erg praktisch in het gebruik. Voor het vervaardigen van Caesar vloertegels worden de beste en modernste technieken gebruikt.

 

Caesar tegels: topkwaliteit met respect voor het milieu

Sinds 1988 heeft dit gespecialiseerde bedrijf zich uitsluitend op de productie van hoogwaardige porcellanato tegels gericht. Porcellanato is een type keramiek dat van een harde en dichte steenpasta wordt gemaakt. Deze pasta wordt gebakken op extreem hoge temperaturen, waardoor een tegel ontstaat met superieure kwaliteiten. Zo zijn Caesar tegels niet poreus, zijn ze krasbestendig en kunnen ze uitstekend tegen druk, hitte én kou. Verder heeft Caesar antislip tegels en zijn de tegels goed bestand tegen zuren, zouten en andere vlekken.

 

Tegelbedrijf Caesar heeft altijd veel geïnvesteerd in onderzoek en innovatie. Hierdoor beschikt het bedrijf over de beste productietechnieken waardoor de Caesar tegels van topkwaliteit zijn. Het bedrijf heeft dan ook een uitstekende reputatie en de tegels zijn geliefd bij consumenten over de hele wereld. De exclusieve tegels kunnen gebruikt worden voor allerlei soorten vloeren en wanden, zowel binnen als buiten. Het assortiment van Caesar bestaat uit meer dan 4000 producten, uitgevoerd in 23 verschillende maten en met verscheidene afwerkingen van de bovenlaag (bijvoorbeeld met hout-, metaal- of marmereffect).

 

Caesar tegels worden geproduceerd met groot respect voor het milieu. Dit houdt onder meer in dat al het tijdens de productie gebruikte water wordt gereinigd, al het keramische afval wordt gerecycled en de verpakkingsmaterialen zo milieuvriendelijk mogelijk en altijd recyclebaar zijn. Hierdoor zijn de kwalitatief hoogstaande Italiaanse tegels van Caesar niet alleen een architectonisch en esthetisch slimme, maar ook nog eens een duurzame keuze!

 

Made in Italy

Sinds 1988 produceert Ceramiche Caesar porcellanato tegels van hoge kwaliteit en voert daarbij het kwaliteitskeurmerk “100% Made in Italy”. Een toekenning dat is verkregen door het samenbrengen van technologie, respect voor het milieu en de kwaliteiten van de mensen die er werken en dit te laten groeien tot de bijzondere vloertegels van Ceramiche Caesar. Hierdoor ontstond er een mix van stijl, design en betrouwbaarheid gebaseerd op het respect voor de Italiaanse "cultuur van materialen en grondstoffen". Aan dit respect, zoals gepromoot door Confindustria Ceramica, heeft het bedrijf zich vanaf het prille begin af aan gecommitteerd en communiceert dan ook duidelijk over de oorsprong van de materialen voor haar vloertegels. Een beslissing die het bedrijf in staat stelt om het maximale respect en transparantie naar onze klanten en eindgebruikers te tonen. Het “Ceramics of Italy” keurmerk zoals gepromoot door Confindustria Ceramica identificeert keramische tegels die in Italië zijn geproduceerd door de aangesloten bedrijven. Dit is de reden waarom, het schrijven van “Made in Italy” over onze producten, een complete, diepe en belangrijke verbintenis impliceert. Het is de synthese van een verantwoorde keuze, de uitdrukking van onze sterke bedrijfscultuur en vertegenwoordigt ethische en esthetische waarden. Bovendien is Caesar de eerste Italiaanse fabrikant van keramische tegels die bekroond werd met het Europees Ecolabel keurmerk voor haar producten. Deze certificering bevordert eco-duurzame producten met een lage milieu-impact gedurende hun gehele levensduur. Degenen die Ceramiche Caesar's keramiek kiest, kan er zeker van zijn dat ze geproduceerd zijn met behulp van veilige grondstoffen en vervaardigd door hooggekwalificeerd personeel met state of the art technologieën, die het milieu en de beste werkomstandigheden respecteren.