Wavedesign

5 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wavedesign baden

Wavedesign maakt, met het programma van baden en douchebakken, onderdeel uit van Wisa, een Nederlandse fabrikant met een uitgebreid productgamma op het gebied van sanitair, inbouwreservoirs, toiletzittingen en installatiemateriaal voor de badkamer of het toilet. De correcte aanduiding van de merknaam is dan eigenlijk ook, Wavedesign by Wisa. Comfort, design en kwaliteit voor de juiste prijs, dat zijn de kenmerken van de baden - leverbaar in diverse inbouw uitvoeringen maar ook als vrijstaande baden - en de douchebakken van Wavedesign. De ligbaden zijn ook te bestellen met een whirlpoolsystem in diverse uitvoeringen een groot aantal extra opties zoals chromotherapie, LED verlichting en waterverwarming.


Vrijstaande baden en inbouwbaden

De dochter van Wisa produceert niet alleen een breed assortiment aan verschillende baden of douchebakken maar combineert daarbij ook ergonomie met design. Het Wavedesign assortiment van vandaag de dag houdt dan ook rekening met de steeds langer wordende mens zodat comfortabel baden in een ruim en ontspannen liggend ligbad, mogelijk blijft. Om deze ontspannende factor, indien gewenst, nog verder te kunnen verhogen zijn er een aantal whirlpoolsystemen beschikbaar die zijn gebaseerd op luchtmassage door middel van opstijgende luchtbelletjes, hydromassage met waterstralen vermengt met lucht of een combinatie van beide systemen in één ligbad. Bij een vrijstaand bad is het vaak zeer herkenbaar en goed te zien of er aandacht besteed is aan het ontwerpen van een vormgeving met de juiste proporties en lijnen. Het is onmiskenbaar te zien dat bij de vrijstaande baden van Wavedesign dat de ‘Wave’ en het ‘Design’ uit de naamgeving terugkomt in de het lijnenspel en het design van hun vrijstaande baden. De modellen Linda en Blanca zijn hier goede voorbeelden van maar ook de inbouwbaden Benevento, Ferentino en Basilia weten met hun vormgeving te overtuigen.


Douchebakken voor inloopdouches en douchecabines

Dat de vormgeving eigenlijk altijd een hoofdrol speelt en niet uit het oog wordt verloren ziet men terug in de vele aantrekkelijke modellen, zowel bij de ligbaden alsook bij de douchebakken. Gemaakt om aan de vraag naar moderne, strakke of juist klassieke badkamerinrichtingen te kunnen voldoen. Bijvoorbeeld door het extra vlakke design van de Cristal en Coral douchebakken die daardoor ook geschikt is om volledig in de badkamervloer te verzinken. Hierdoor ontstaat een mooie en strakke inrichting en tegelijkertijd een voor ouderen, minder validen en rolstoelgebruikers een makkelijk toegankelijke douche. Levensloopbestendige douchebakken waarbij het design van de brede douchegoot van de Coral douchebak laat zien dat Wavedesign perfect aanhaakt bij de hedendaagse trends. Zowel toepasbaar bij inloopdouches alsook bij het plaatsen van complete douchecabines. Actuele producten die aansluiten bij de vraag naar kwaliteit, vormgeving en design tegen een aantrekkelijke prijs, dat is waar Wavedesign voor staat.