3 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Toiletten.

Er wordt niet vaak over nagedacht, maar het interieur van toiletten kan een werkelijk verschil maken. Let maar eens op hoe een toilet ervaring en het verschil in uitstraling dat u ervaart wanneer u bij verscheidene mensen of hotels op bezoek gaat. Bij Sani-Bouw zijn ze zich hier goed van bewust en bieden daarom een ruim assortiment aan van het beste materiaal voor een uniek toilet. Zo kunt u uw WC helemaal naar uw eigen wensen creëren. De toiletten worden herontdekt als belangrijk onderdeel van uw interieur en visitekaartje van uw woning door het gebruik als gastentoilet. Een tijdloos ontwerp of juist een klassieke of moderne variant voor uw (gasten)WC, wij ontwerpen het allemaal.


Sani-bouw ontwerpt ook toiletten

Om u te helpen het beste interieur voor uw toilet te ontwerpen, biedt Sani-Bouw veel producten aan. U kunt hierdoor een specifieke wastafel met een WC-zitting of toiletbril combineren en de juiste fonteinkraan bij de beste handdoekhouder matchen. Maak van het kleinste kamertje een unieke beleving die helemaal op uw eigen stijl is afgesteld. U kunt hiernaast natuurlijk kiezen voor de schitterende kant en klare toiletontwerpen van Sani-Bouw. Deze passen we graag aan naar uw stijl en naar de afmetingen van uw WC, kijkt u maar eens rond naar onze ideeën voor het WC en ontdek de mogelijkheden hier.


Hoe werkt het?

Wanneer u besloten hebt dat uw WC mag worden gemaakt of aangepast, dan kunt u gratis en vrijblijvend een ontwerp aanvragen. U kunt hierbij gemakkelijk aangeven welke stijl u aanspreekt en wat uw wensen zijn. Wanneer u al een bepaald beeld van uw toilet in uw hoofd heeft, kunt u dit aangeven en aan Sani-Bouw laten zien zodat ze hiermee aan de slag kunnen. U kunt hierna uw WC zelf inrichten en renoveren of dit laten doen, alles is mogelijk. Ook het laten monteren van elke aankoop, inclusief toiletaccessoires of een los fonteintje, uit de online winkel door de vakman bij u om de hoek.


Wat zijn de voordelen van Sani-Bouw?

Met de bijna honderd vestigingen is Sani-Bouw in heel Nederland te vinden. Het uitgebreide assortiment wordt aangeboden tegen de scherpste prijzen. Zo bent u verzekerd van een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Met meer dan 25 jaar ervaring kan Sani-Bouw het beste advies geven op het gebied van onder andere toiletten. Ontdek deze en meer voordelen van het (her)inrichten van uw WC bij Sani-Bouw.