Spiegelkast

1 tot 16 van 379

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 379

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De badkamer wordt steeds meer een belangrijk ruimte in je huis. Het is zo veel meer dan een plaats waar we ons wassen. Daarom hechten we veel belang aan de inrichting en de materialen. Het aankopen en plaatsen van een spiegelkast creëert niet enkel een slimme bergruimte direct onder handbereik maar kan ook sfeer creëren. Bijvoorbeeld met indirect verlichting van Detremmerie spiegelkasten die het licht aan de boven- of onderzijde zo mooi langs de wanden laat schijnen. Of de stijlvolle designmodellen uit de Sphinx, Laufen of Burgbad collecties.

 

De voordelen van een spiegelkast.

 

Praktisch en nuttig, met de aankoop van een spiegelkast combineer je de voordelen van extra bergruimte en het gebruik van een spiegel. Ook creëer je gelijk een goed lichtpunt boven de wastafel waarbij het licht niet de verblind in de spiegel maar het gezicht goed verlicht. Een badkamer oogt snel rommelig. Je hebt niet alleen je eigen spullen: douchegel, scheergerief, cosmetica, geneesmiddelen, maar ook je partner en kinderen hebben hun eigen spullen. Handig dus om kleine maar onmisbare prullaria in op te bergen. Daar komt nog eens bij dat een spiegel dagelijks gebruikt wordt om jezelf te zien bij dagelijkse badkamer rituelen. Het plaatsen van een spiegel, vergroot ook optisch de ruimte. Je badkamer lijkt dus groter! Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld badkamer Wouw


Tips bij het plaatsen van een spiegelkast.

 

Zoek de perfecte lichtinval. Spiegels reflecteren namelijk het daglicht. Zo wordt een donkere badkamer beter verlicht. Steeds meer worden spiegelkasten aangekocht met een onderkast onder het wastafelblad waardoor er ook bergruimte vrij komt. Overweeg de combinatie met ingebouwde verlichting. Erg handig om beter make-up aan te brengen of om je te scheren. Heb je schrik dat je spiegel condenseert? Zit je te knoeien met hulpmiddeltjes zoals een ramenwisser? Weet dan dat er ook spiegelkasten met verwarming onder de spiegels te koop zijn.


Aankoop.

 

Spiegelkasten bestaan in allerlei prijsklassen, groottes en materialen. Je vindt een groot aantal versies van Kludi, Villeroy & Boch en Keramag bij de badkamerspecialist Sani-bouw, met één ding gemeen, kwaliteit voor een scherpe prijs.