Thermostatische douchemengkraan

1 tot 16 van 57

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 57

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bent u op zoek naar een thermostatische douchekraan? Dan bent u hier bij Sani-bouw aan het juiste adres. Deze kranen zijn tegenwoordig eigenlijk onmisbaar in de douche of in het bad. Zeker als u uw kinderen in bad laat gaan, bieden deze thermostatische douchekranen een groot voordeel wat betreft de veiligheid. De ingestelde temperatuur blijft constant behouden, dus u hoeft niet bang te zijn voor een plotselinge verbranding door een temperatuurschommeling. Het is voor kleine kinderen bovendien niet eenvoudig om de temperatuur te verhogen. Er moet in de meeste gevallen een beveiligingsknop worden ingedrukt wil de temperatuur boven de 38 graden komen. De constante temperatuur is ook ideaal als u tijdens het douchen de thermostatische douchekraan even uitzet, bijvoorbeeld om uw haren uit te spoelen, of om uzelf te scheren. Wanneer u even later de kraan weer aanzet, heeft deze direct weer de juiste temperatuur.


Thermostaatkraan in de douche


U vindt de thermostatische douchekraan bij ons in veel verschillende vormen, modellen en zelfs kleuren. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat de kraan mooi aansluit bij de rest van uw badkamerinterieur. Om bij een thermostaatkraan voor de douche de vormgeving aan te passen en deze in dezelfde designlijn te brengen met de overige kranen uit de serie, is vaak niet mogelijk. Natuurlijk is dit afhankelijk van de stijl die de serie van badkamerkranen heeft, maar de thermostaatkraan is in vormgeving beperkt door de techniek die in de kraan aanwezig dient te zijn. Dit maakt het in lijn brengen en aanpassen van de vorm niet altijd mogelijk. Wat betreft de kleur, kunt u kiezen uit chroom, zwart of wit. Ook wat betreft de prijs kunt u bij ons alle kanten op voor een thermostatische douchekraan. Er is vast een model te vinden dat past binnen uw budget.


Online bestellen bij Sani-bouw


Wanneer u bij ons zoekt naar een thermostatische douchekraan kunt u op verschillende items selecteren. U kunt aangeven van welk merk u de kraan het liefst wilt, de kleur en bijvoorbeeld of de kraan op voorraad is. Al deze facetten maken het zoeken beslist eenvoudig. Heeft u nog vragen over de thermostatische douchekraan, schroomt u niet, maar neemt u gerust contact met ons op.