Henco Vision insteekkoppelingen

1 tot 16 van 102

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 102

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Henco Vision

Henco Vision: een uniek steekfittingsysteem voor de Henco meerlagenbuizen. Henco Vision is snel en betrouwbaar, het volstaat de buis te kalibreren en ze in de Vision fitting te steken om een waterdichte verbinding te maken. Persmachines of schroefsleutels worden overbodig. Het installatiegemak van deze innovatieve koppeling bespaart tijd en geld.

 

Zekerheid troef

De Henco Vision steekkoppeling bestaat volledig uit PVDF. Dezelfde hoogwaardige kunststof die Henco ook al vele jaren aanwendt voor haar Henco PVDF persfittingen. Deze kunststof heeft een enorme kracht en flexibiliteit. Henco Vision is voorzien van één externe O-ring en twee interne O-ringen. Dankzij de externe O-ring en de transparante afdekringen over de controlevensters kan er geen vloeistof, cement of vuil in de koppeling doordringen. Instorten in constructiebeton is dan ook (met garantie) toegestaan. De twee interne O-ringen zorgen voor een waterdichte afdichting aan de binnenkant van de buis; externe beschadigingen aan de buis hebben op de afdichting dan ook geen invloed.

 

De buis wordt op haar plaats gehouden door middel van drie verschillende ringen. Een conische PVDF-ring, een edelstalen grijpring en een edelstalen steunring. Zekerheid troef! Eenmaal een verbinding gemaakt, kan men deze in een handomdraai weer demonteren en vervolgens opnieuw gebruiken. Uniek, flexibel en handig. De koppeling is wit van kleur, wat zeer mooi oogt in combinatie met de witte meerlagenbuis.

 

Henco insteekkoppelingen

Henco beschikt over een volledig gamma steekkoppeling in diameters 16, 20 en 26. Henco Vision beantwoordt aan dezelfde bedrijfsparameters als de Henco messing perskoppeling. De handige steekkoppelingen kunnen ingezet worden voor zowel verwarming als sanitair (10 bar/95°C). Ook andere toepassingen zijn mogelijk.

 

Henco Vision Verdelers

Naast het gamma koppelingen introduceert Henco eveneens een volledig nieuwe reeks verdelers met steekaansluitingen voor meerlagenbuizen. Er is de keuze tussen verdelers met twee en drie steekaansluitingen (2-groeps, 3 groeps). De hartafstand bedraagt slechts 50 mm hetgeen een grote winst oplevert (compacte inbouw). Tegelijk is het mogelijk om verlengstukken met twee of drie steekaansluitingen op de verdelers te schroeven. Een volledig modulair systeem waarmee men flexibel kan inspelen op de behoeften van de klant. De verdelers kunnen worden uitgebouwd door naar keuze 2-groeps of 3-groeps verlengstukken hieraan te schroeven. De aanvoer wordt gevormd door een opschroefbare steekfitting waarin de Henco buis of een knieaansluiting gestoken kan worden.

 

Keuren en garantie

Henco Vision heeft het KIWA- en KOMO-keur en valt onder de Henco garantie van 10 jaar.