Henco PVDF perskoppeling

1 tot 16 van 303

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 303

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Henco, eerste klas perskoppelingen

 

Het in 1992 opgerichte Belgische Henco Industries hanteert het motto het motto “Enkel het beste is goed genoeg” en dat geeft aan dat men kwaliteitsproducten levert waarop men kan vertrouwen. Henco Industries ontwerpt en produceert de perskoppelingen die men gebruikt voor de, door Henco gepatenteerde, multifunctionele meerlagenbuis. Voor het transport van vloeistoffen en gassen onder druk, moet u kunnen vertrouwen op producten volgens de laatste stand van de techniek. De Henco buis en de bijbehorende PVDF perskoppelingen worden als toonaangevend gezien in de internationale markt. Henco een betrouwbaar product van een betrouwbare leverancier.
 

Perskoppelingen

Voor het verbinden van de meerlagenbuis, heeft Henco de perskoppelingen ontwikkeld uit PVDF (polyvinylidene fluoride). Het PVDF heeft een hoge slijtage weerstand en een uitmuntende mechanische sterkte en is flexibel. De PVDF perskoppelingen zijn bestand tegen temperaturen van -40 tot + 150 graden Celsius. De PVDF koppelingen zijn onder andere goedgekeurd voor gebruik met voedingsproducten en drinkwater. Henco heeft twee types PVDF koppelingen.


Henco PVDF perskoppelingen voor verwarming en sanitair.

Het huis van de PDVF koppeling wordt gemaakt door middel van spuitgieten en is voorzien van roestvrijstalen pershulzen. De pershulzen zijn voorzien van drie gaatjes, zodat gecontroleerd kan worden of de buis goed gepositioneerd is alvorens te persen.


Henco PVDF perskoppelingen voor gas.

Deze koppelingen zijn technisch bijna geheel gelijk aan de standaard PVDF koppelingen. Het enige verschil is een speciale o-ring die bestand is tegen gas. Het verschil tussen de standaard en de Henco gaskoppeling wordt visueel gemaakt door een gele band op het pershuis. De gaskoppelingen mogen enkel gebruikt worden met de gele Henco buizen welke speciaal geschikt zijn voor gas.

Met deze Henco perskoppelingen van hoge kwaliteit haalt u een betrouwbaar product van een betrouwbare leverancier in huis. Henco Industries produceert en levert een assortiment van op elkaar afgestemde topproducten.