Geberit installatiemateriaal

1 tot 16 van 481

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 481

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Geberit sanitair producten

Geberit is bijna 140 jaar geleden gestart als familiebedrijf, gerund door de familie Gebert. Vandaag de dag is dit kleine familiebedrijf van toen, uitgegroeid tot de Geberit Groep, die onderdeel uit maakt van de Sanitec Groep. Als multinational opereren zij in 41 landen over de hele wereld en zijn dan ook Europees marktleider in sanitaire techniek. Het bedrijf kenmerkt zich door duurzame productie van milieuvriendelijke producten met een lange levensduur en de juiste toepassingsmogelijkheden. De circa 6.300 medewerkers zijn continu bezig met het ontwikkelen van hun producten op het gebied van duurzaamheid, design en betrouwbaarheid. De producten van Geberit zijn dan ook veelvuldig bekroond met prijzen en awards, zoals onder andere de IF Product Design Award, de Heinze Architects’ Darling Award en de Design Award van het van Marcke Congres. De producten van Geberit worden tijdens het gehele productieproces getoetst aan strenge duurzaamheidscriteria, genaamd Ecodesign. Alleen de producten die aan alle eisen voldoen worden op de markt gebracht. Een filosofie die aan deze producent van sanitaire installatieproducten een succesvolle status heeft verleend als betrouwbare partner voor alle installatievraagstukken voor woningen en industriële bedrijfspanden.


Inbouwreservoirs van Geberit

De producten van Geberit zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovaties. Er zijn een aantal productlijnen binnen het sanitaire gamma, zoals douches, wastafels, toiletten en urinoirs. Na installatie zijn de producten meestal niet meer te zien voor de gebruiker. Het bedrijf specialiseert zich namelijk vooral in afvoersystemen, inbouwreservoirs, waterbesparingssets en dergelijke. Dankzij de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid gaan de producten vele tientallen jaren mee. En indien er toch sprake zou zijn van een storing of defect bent u verzekerd van bereikbaarheid van het binnenwerk bij bijvoorbeeld de inbouwreservoirs. Ook de jarenlange verkrijgbaarheid van de noodzakelijke reserve- en vervangingsonderdelen maakt dat Geberit zich onderscheidt van zijn, in dit geval, de goedkopere concurrenten. Het niet meer verkrijgbaar zijn van een rubberen afdichtring of bewegend onderdeel van een binnenwerk inbouwreservoir maakt soms een uitbouw en vervanging van het geheel noodzakelijk. Het aankopen van kwaliteit loont zich dus vaak bij (de in te bouwen) installatiematerialen.


Afvoertechniek van Geberit

Toch zijn ook de zichtbare producten van dit merk erg populair, voornamelijk dankzij het comfort en hun fraaie design. Voorbeelden hiervan zijn de Geberit Monolith en de Geberit AquaClean douche-wc. De Monolith wastafel is voor zijn design bekroond met de Red Dot Design Award in 2012. De wastafels hebben een hoge afvoercapaciteit en kunnen worden voorzien van elektronische contactloze kranen. Ook populair en bekroond is de speciale wandafvoer voor in de douche. Bij deze techniek gaat de waterafvoer niet via de vloer maar wordt deze teruggestuurd naar de voorwand. Ideaal voor gelijkvloerse douches. Tijdens de aanleg hoeft er dus ook geen rekening gehouden te worden met vloeronderbreking. Bovendien geeft de voorwandafvoer een elegante en moderne uitstraling aan uw douche. Daarnaast heeft Geberit recentelijk de zelf in te korten afvoergoot geïntroduceerd die door de installateur zelf op maat kan worden gemaakt. Altijd passend zonder veel gedoe, een typisch voorbeeld van de vele pluspunten die de Geberit afvoer techniek en systemen u biedt.